Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 50 fölött, ti hogyan élitek túl a szex hiányát, ha már a hosszú házasságban az a rész megszűnt? 55N
Figyelt kérdés
Nem szeretőt keresek itt magamnak, privát ne írjatok, csupán a sorstársaimat kérdezem.dec. 29. 20:42
31/47 A kérdező kommentje:
Ide írom: nem bunkóságból nem reagálok a privikre. Egyszerűen megkértelek benneteket az elején, hogy ne írjatok. Peace!
dec. 29. 23:26
32/47 anonim válasza:
egy 5éve nő eleve nem ír olyat. hogy peace
33/47 anonim válasza:
Az itteni színvonalat tekintve azért valahol érthető, hogy nem akar a kérdező privát üzeneteket kapni.
34/47 anonim válasza:
Megírnád majd válaszban ide mi lett a férjeddel való beszélgetés eredménye?
35/47 A kérdező kommentje:
Persze, megírom.
dec. 30. 10:47
36/47 anonim válasza:
Nem lehet kezelni hogy újra működjön neki, orvosnak jelezte a problémát?
37/47 A kérdező kommentje:
Ezen a körön már túl vagyunk...:(
dec. 30. 13:16
38/47 anonim válasza:
46 vagyok.Én időnként lefekszem valakivel. Több év szüneteket tartok két pasi közt, mert nehezen nyílok meg újra. Sajnos nem vagyok elég bevállalós, hogy ha valakivel nem stimmel a szex, rögtön keressek mást. Többnyire bénák az ágyban, ha meg nem béna, akkor biztos, hogy más téren elviselhetetlen. Házasként a normális férfiak nem fognak közeledni.
39/47 anonim válasza:
Sza...Nagyon rosszul. Elnyomom magamban már inkább a szexualitást. De időnként feltör bennem, és olyankor olyan mérhetetlen frusztráció, feszültség tör rám...Egy férjemmel való beszélgetésünk alkalmával, mikor épp elégedetlenségemet ecseteltem neki, volt, hogy majdnem kicsúszott a számon, hogy kínomban már itt beszélgetek a szexualitásról férfiakkal.
Elnézést, ez csak múltidő, mármint az itteni beszélgetések.
40/47 A kérdező kommentje:
:( és mit reagált a férjed?
dec. 30. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!