Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők 50 fölött, ti hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 50 fölött, ti hogyan élitek túl a szex hiányát, ha már a hosszú házasságban az a rész megszűnt? 55N

Figyelt kérdés
Nem szeretőt keresek itt magamnak, privát ne írjatok, csupán a sorstársaimat kérdezem.

#szexhiány #hosszú házasság #Libido megszűnése
dec. 29. 20:42
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Ide írom: nem bunkóságból nem reagálok a privikre. Egyszerűen megkértelek benneteket az elején, hogy ne írjatok. Peace!
dec. 29. 23:26
 32/47 anonim ***** válasza:
egy 5éve nő eleve nem ír olyat. hogy peace
dec. 29. 23:32
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Az itteni színvonalat tekintve azért valahol érthető, hogy nem akar a kérdező privát üzeneteket kapni.
dec. 30. 09:08
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Megírnád majd válaszban ide mi lett a férjeddel való beszélgetés eredménye?
dec. 30. 09:09
 35/47 A kérdező kommentje:

Persze, megírom.

dec. 30. 10:47
 36/47 anonim ***** válasza:
Nem lehet kezelni hogy újra működjön neki, orvosnak jelezte a problémát?
dec. 30. 10:56
 37/47 A kérdező kommentje:

Ezen a körön már túl vagyunk...:(

dec. 30. 13:16
 38/47 anonim ***** válasza:
74%
46 vagyok.Én időnként lefekszem valakivel. Több év szüneteket tartok két pasi közt, mert nehezen nyílok meg újra. Sajnos nem vagyok elég bevállalós, hogy ha valakivel nem stimmel a szex, rögtön keressek mást. Többnyire bénák az ágyban, ha meg nem béna, akkor biztos, hogy más téren elviselhetetlen. Házasként a normális férfiak nem fognak közeledni.
dec. 30. 15:34
 39/47 anonim ***** válasza:

Sza...Nagyon rosszul. Elnyomom magamban már inkább a szexualitást. De időnként feltör bennem, és olyankor olyan mérhetetlen frusztráció, feszültség tör rám...Egy férjemmel való beszélgetésünk alkalmával, mikor épp elégedetlenségemet ecseteltem neki, volt, hogy majdnem kicsúszott a számon, hogy kínomban már itt beszélgetek a szexualitásról férfiakkal.

Elnézést, ez csak múltidő, mármint az itteni beszélgetések.

dec. 30. 17:19
 40/47 A kérdező kommentje:

:( és mit reagált a férjed?

dec. 30. 17:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!