Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hosszú házasságban élő nők....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú házasságban élő nők. Volt olyan, hogy minden jó volt a szex is és mégis megcsaláson járt a gondolatotok?

Figyelt kérdés
Hogy tudnám ezt elnyomni magamban? Nem akarom megtenni de folyton ezen jár az eszem. Volt így más is? 40+N

2023. dec. 4. 01:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
0%
Mutass képet magadról. 40/f
2023. dec. 4. 02:55
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Van konkrét személy,aki tetszik/csapja a szelet? Vagy csak kicsit uncsi a dolog köztetek? Vagy úgy érzed, nem élted ki magad? Ez sem mindegy.

Előbbivel az a helyzet, hogy vagy eltávolodsz a kísértőtől, vagy szakítasz és azt csinálsz, amit akarsz.

Ha csak az unalom a baj, sok féle módon dobhatjátok fel a dolgot. Szerepjáték, új helyszínek, cuccok, eszközök. Pajzán üzik, képek és hasonlók. Millió módja van.

Utóbbival kapcsolatban meg azt kell felfogni/megérteni, hogy a többféle farok nem egyenlő a többféle élménnyel.

Nagyon elkeseredett esetben el lehet menni swinger klubba, vagy be lehet venni harmadik fél, esetleg párcsere.

2023. dec. 4. 03:13
 3/24 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a harmadik lehetőség. Nem vagyunk nyitottak 3as,vagy parcserére. Itt csak velem van a gond. A férjem nem így érez.
2023. dec. 4. 06:15
 4/24 anonim ***** válasza:
87%
Én férfiként vagyok így. Minden szuper a feleségemmel, egyszerűen 15 éve csak vele voltam. Megcsalni nem fogom, felhoztam már a nyitott kapcsolatot, de elutasította. Egyelőre élek így tovább, egy-két dugásért nem teszem tönkre a házasságomat és a gyerekeim életét.
2023. dec. 4. 06:53
 5/24 anonim ***** válasza:
49%

18 éve vagyunk házasok az asszonnyal. Már 3 év után felmerült bennünk a gondolat, hogy másokkal is szexeljünk. Nagyon szeretjük egymást és a szex is jó, de már csukott szemmel is ismerjük egymás minden porcikáját.

Nálunk a párcsere jött be, meg a cuckold. De ehhez kölcsönös tisztelet és bizalom kell! Klappolnotok kell a vágyaitok tekintetében, és ezt őszintén meg is kell tudjátok beszélni! Mindig!

Szerencsére nálunk működik! Tűzbe mennénk egymásért így 18év házasság után is, de már 15éve nem csak egymással szexelünk! Egyszerűen modern a felfogásunk, meg merjük élni a testi vágyainkat, nem vagyunk prűdek! Meg tudjuk beszélni a legmeredekebb témákat is!

Sajnos, az általad leírtakban pont ezt nem érzem, nálad egyoldalúnak tűnik ez a vágy, illetve nem törekedtek megdumálni sem egymással. Így nem tudok jó tanácsot adni! Vagy hasonló elképzeléseitek legyenek, vagy mondj le a másokkal való szexről, vagy ha nem megy, keress szeretőt, de titokban! Ez az utóbbi csak végszükség esetén! De tudom, nagyon nem korrekt dolog...! Ha mégis ezt választod, légy diszkrét, ne bántsd meg! Ha nem tudja, nem fáj neki...!

2023. dec. 4. 08:18
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem akarom megcsalni, nagyon szeretem. Le akarom küzdeni ezt a vágyat csak nem tudom hogyan.
2023. dec. 4. 08:33
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél játékokat (vibri, dildó stb.) és masztizz sokat akkor.

Az nem megcsalás.

Meg próbáljatok ki szerepjátékokat! Dobjátok fel a szexet amivel csak lehet! Új helyek, extrémebb dolgok, ritkább pózok (káma szútra). Meg hát ott a fantáziád is...! Gondolj másra néha! Persze ne mondd meg neki! xd

2023. dec. 4. 08:55
 8/24 A kérdező kommentje:
Ezek mind megvannak, a segédesközöket együtt is használjuk. Van fantáziám bőven ez is gond néha.
2023. dec. 4. 09:21
 9/24 anonim ***** válasza:

Ha így áll a dolog, idő kérdése és szétmentek. Sajnálom.

2-es voltam.

2023. dec. 4. 09:49
 10/24 A kérdező kommentje:
Azt nem akarom. Hogy fojtsam el?
2023. dec. 4. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!