Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerető az elején nagy lendüle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető az elején nagy lendülettel vág bele egy szexkapcsolatba, pikáns, izgalmas írások, pajzán gondolatok, szex…majd alig pár hónap után ( kevés megvalósult alkalom után) már kerüli a szexet az adott nővel l?

Figyelt kérdés

Ha a nő próbálkozna, lepattan a palánkról. Miért történik meg? Csak behülyítette a nőt? A nő vágytól feltüzelve, magára hagyottan, önbizalmát veszítve… a sráctól nem kap normális választ és fél is felhozni a problémát…

Mitől lesz egy férfi elutasító a szexel?

2023. ápr. 28. 22:05
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
90%
Nem passzoltok 🤷‍♂️
2023. ápr. 28. 22:09
 2/37 anonim ***** válasza:
94%
Megunt, csak pár alkalomra kellettél, talált mást... ki tudja. Tőle kérdezd meg.
2023. ápr. 28. 22:16
 3/37 anonim ***** válasza:
89%
Valószínűleg a #2-esnél lesz a pont. Nem csak te vagy nála meccsben, talált mást, behúzta a strigulát.
2023. ápr. 28. 22:40
 4/37 A kérdező kommentje:

Én is ettől félek…. ! Hogy van más is…. Ami baromira dühítene, mert alig volt néhány alkalmunk együtt, még jóformán “bemelegedni” sem volt idő…!

A feleség meg otthon… vagy vele javult volna meg a kapcsolat?

2023. ápr. 28. 22:53
 5/37 A kérdező kommentje:
Tehát ettől utasítja el a szexet?
2023. ápr. 28. 22:54
 6/37 anonim ***** válasza:
91%
#4 nem túl sanszos hogy ha eddig sz.r volt a kapcsolata a feleségével akkor most megszállta volna az ihlet. Eddig tartott nála a kampányidőszak 😂
2023. ápr. 28. 22:54
 7/37 A kérdező kommentje:
Majdnem mondtam erre most egy cifrát…! Legközelebb mielőtt behülyít valakit, jó lenne, ha közölné a paramétereit is…! Hogy egy nő max 5-10 alkalomra van kalibrálva és egyszerre több nőt nem bír el a far.ka!
2023. ápr. 28. 23:09
 8/37 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező ha épp szabad vagy írj:-)
2023. ápr. 28. 23:13
 9/37 anonim ***** válasza:
78%
#7 szerinted hány jelentkező lenne ha ezt előre közölné? Kb. mintha a politikusok megmondanák előre korrekten mit fognak csinálni 😂
2023. ápr. 28. 23:20
 10/37 A kérdező kommentje:
Akkor menjen prostihoz! Ne egy olyan embert használjon ki, aki eddig mellette volt mindenben, segített élete egyik legnehezebb helyzetében… ha ez így van, ahogy írtátok, akkor ez nekem is red flag, hogy ennyire vak vagyok….:(
2023. ápr. 28. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!