Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerető az elején nagy lendüle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető az elején nagy lendülettel vág bele egy szexkapcsolatba, pikáns, izgalmas írások, pajzán gondolatok, szex…majd alig pár hónap után ( kevés megvalósult alkalom után) már kerüli a szexet az adott nővel l?

Figyelt kérdés

Ha a nő próbálkozna, lepattan a palánkról. Miért történik meg? Csak behülyítette a nőt? A nő vágytól feltüzelve, magára hagyottan, önbizalmát veszítve… a sráctól nem kap normális választ és fél is felhozni a problémát…

Mitől lesz egy férfi elutasító a szexel?

2023. ápr. 28. 22:05
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

20, ha dugni akarnék egy két alkalommal, akkor azt jelezném a partner felé, mert így tartom korrektnek. Vicc, hogy pont ő volt, aki erre rákérdezett, hogy ugye nem csak egy két alkalom….

Nem akarja elvenni a családjától senki , nem is erről volt szó.

Házas férfi is valamikor hosszabb ideig folytat alternatív viszonyt, nem törvényszerű a rövid időtartam.

Egy biztos, hogy rossz lóra tettem, mert hagytam magam bepalizni , ezért a semmiért vállaltam kockázatot . Tanulságos volt minden esetre.

2023. ápr. 29. 15:39
 22/37 anonim ***** válasza:
74%
Nem az a baj, amit a #20 ír, hanem az, hogy a kedves kérdező kezd beleszeretni a férjes szeretőjébe, azt hiszi, hogy elvárhat dolgokat. Én azt mondom, házas embernek házas szeretője legyen, egyedülállónak meg egyedülálló. A legritkább esetben tudja csak valaki szetválasztani a szeretőséget a kapcsolattól.
2023. ápr. 29. 15:40
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

21/ lehet hosszútávú, de semmiképp se "komolyabb, olyan amikor te elvárhatsz bármit is.

Hanem majd ha neki kedve lesz a szexhez újra, esetleg, akkor fog keresni. Addig meg nem érdekled ez az igazság.

Kevés nőnek jön ez be hidd el, a férjes palik meg csak addig adják a szépet amíg meg nem kapják amit akarnak, utána (főleg ha van más is a talonba) ha benne vagytok lesz még szex, ha nem akkor nem. Teljesen mindegy.

2023. ápr. 29. 17:39
 24/37 A kérdező kommentje:
Ez úgy hangzik, mintha a nőnek nem lehetne vágya, kívánsága, csak a férfinek….
2023. ápr. 29. 18:09
 25/37 anonim ***** válasza:
65%
Nyilván lehet, de nem egy házas férfitől. Sokkal jobban jársz egy nem házassal, még ha csak szexelni jártok össze akkor is.
2023. ápr. 29. 18:25
 26/37 anonim válasza:
62%

Nem is az elvárás, mert ahogy kiveszem, elvárása nincs a kérdezőnek, csak nem érti... és valóban az lenne korrekt, ha a házas férfi közölné, legalább most, hogy részéről ennyi volt.

Az elején még valószínű a férfi sem tudta, hogy neki csak a hódítás a lényeg és ha megkapja, akkor neki ott annyi elég is volt.

Ez abszolút nem rólad szól, hanem róla

2023. máj. 2. 12:14
 27/37 anonim ***** válasza:
Lehet sietett haza és nem volt ideje.Hogy utasított vissza?
2023. máj. 2. 12:28
 28/37 A kérdező kommentje:

Nem közli, mert akkor nem tud ínséges időkre eltenni magának….most nem kívánja, de árt számít gondolom, hogy pár hét múlva majd igen és akkor ott legyek… azzal nem számol, hogy ez nem így működik… a vágyat fenn is kell tartani.

Nekem az is furcsa, hogy egy férfinek ez nem hiányzik… vagy talált tényleg mást, akit szintén rövidesen meg fog unni.

2023. máj. 2. 21:58
 29/37 anonim ***** válasza:
#28 Én is rendszeresen cserélgettem a pinákat az uncsi feleségem mellett. Pár hónapja találtam egy jó szeretőt és egy egyetemista lányt, akik mellett max az aberrált dolgaimat élem ki. Te egy láthatóan csereszabatos g3ciputtony voltál, lépj tovább, és ne filózz ezen.
2023. máj. 2. 22:31
 30/37 A kérdező kommentje:

Azzal senki nem számol, hogy azok a pinák is érző lények?! Akivel ráadásul napi kapcsolatban van?

Normálisan szexre sem volt lehetőség, ahhoz fizetni kellett volna a helyet…de maris csere… roppant érdekes:(

Mitől jó egy szerető 29? Tehát neked egyszerre van 2 a felség mellett? Jól bírod…

2023. máj. 2. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!