Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető az elején nagy lendülettel vág bele egy szexkapcsolatba, pikáns, izgalmas írások, pajzán gondolatok, szex…majd alig pár hónap után ( kevés megvalósult alkalom után) már kerüli a szexet az adott nővel l?
Ha a nő próbálkozna, lepattan a palánkról. Miért történik meg? Csak behülyítette a nőt? A nő vágytól feltüzelve, magára hagyottan, önbizalmát veszítve… a sráctól nem kap normális választ és fél is felhozni a problémát…
Mitől lesz egy férfi elutasító a szexel?
A pasinak nem a (szeretői) kapcsolat kellett, nem a szex, hanem a hódítás.
Most, hogy "megvagy", már nem vagy érdekes.
Ez nem a te hibád, és szerintem ezt nem nagyon lehetett volna előre látni.
Amíg magadat alacsonyítod le egy szeretői státusszal, addig ez fog történni.
Miért nem egy normális kapcsolatban gondolkodsz, miért a másé kell?
17, nincsen a szintem felett sem végzettségben, sem pozícióban, sem másképp!
Érdekes, még a múltban volt egyszer egy ilyen társam is, aki tényleg felettem volt. Az a viszony évekig tartott és én szakítottam….
Kérdező, nem megbántani akarlak, de egy házas férfitől mire számítottál?
A legtöbben nem tartanak tartós kapcsolatot, illetve olyat akivel sűrűn összejárnak mert nem akarják hogy a szexpartner nő többet lásson bele.
Lehet még lefeküdne veled később, ha úgy tartja kedve, viszont állandó "szeretőre" nincs szüksége.
Meg persze az is lehet megkapott téged, most meg van más akire vadászik éppen..
Ja meg ugye az se biztos otthon olyan sz@r ám a helyzet, mint amilyennek "szegény, elhanyagolt" férjurunk előadta neked.
Ilyenbe csak akkor menj bele max, ha te is csak dugni akarsz egy két alkalommal. ( de akkor is inkább egy egyedülálló partnert javasolnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!