Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hosszú házasságban élő nők....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú házasságban élő nők. Volt olyan, hogy minden jó volt a szex is és mégis megcsaláson járt a gondolatotok?

Figyelt kérdés
Hogy tudnám ezt elnyomni magamban? Nem akarom megtenni de folyton ezen jár az eszem. Volt így más is? 40+N

2023. dec. 4. 01:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%

Úgy vagyok, mint a 4# es...

Az a helyzet, hogy jó a szex otthon, én 50 éves vagyok ( fiatalos), a párom 47/ nő, de állandóan ott van a kisördög a fejemben, hogy még egy- két nővel azért megélném szívesen.

De a családot tartom szem előtt...

2023. dec. 4. 10:08
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
11 meg ugye a többi nőt is, akik nem feltétlen kíváncsiak egy 50-es krapekra.
2023. dec. 4. 10:52
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Na, ezt a kérdést akár én is írhattam volna, szó szerint, még nem is olyan rég...A kor is stimmel.

Hiába mondják, hogy új helyek, új dolgok, játékszerek...bármi. Nem megoldás. Akkor is a partner az ugyanaz. Semmi nem adja már azt az "új izgalmát".

Én mikor igen meredek volt a helyzet, azt sulykoltam magamnak folyamatosan, hogy egy kis izgalmas kaland miatt, pár óra miatt nem érdemes kockáztatni azt ami minden értelemben jól működik.

De elnyomni szerintem nem lehet. Max. szerencséje lehet az embernek, hogy az életritmusa miatt nincs lehetősége kockázat nélkül félre lépni...

Talán tényleg csak a kapcsolatunkra és párunkra való koncentrálás a megoldás mikor elhatalmasodik az emberen a kalandvágy. Hogy hálát adunk értük, hogy vannak, és olyanok amilyenek, jók.

2023. dec. 4. 12:32
 14/24 A kérdező kommentje:
Igazad van. Csodálatos ember a férjem
2023. dec. 4. 12:48
 15/24 anonim ***** válasza:
64%

12# nagyon a tábla mellé lőttél, elárulom...

Az egyik kísértés pontosan abból fakad, hogy a környezetemben nem egy olyan csinos nő van, aki benne lenni.

Legutóbb egy 28 éves igen szép nőt " hagytam ki"....

11# es

2023. dec. 4. 13:26
 16/24 aZoé ***** válasza:
94%
14 éve vagyok férjnél. Merem állítani, hogy az ilyen gondolatok mindenkinél előfordulnak egy idő után teljesen természetesen.
2023. dec. 4. 17:01
 17/24 anonim ***** válasza:
94%

Mondd el a férjednek. Tudom, hogy furán hangzik, de ha meg tudjátok beszélni, értékelni fogja az őszinteségedet. Ha kell segítsen, segítsen szakember, de a megcsalás nem old meg semmit.

Amúgy tök jó fej vagy, amiért próbálsz megoldást találni és nem lépsz félre.

2023. dec. 4. 19:21
 18/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem ezt is biztos meg fogjuk oldani. A kommunikáció jól működik. Csak ez a téma kemény dió nekem.
2023. dec. 4. 19:31
 19/24 NTBS ***** válasza:
100%
Legyél hozzá őszinte.
2023. dec. 7. 17:13
 20/24 anonim ***** válasza:
5-ös🫣🫣🫣🫣 modern felfogás 😆😆😆 jól kitaláltad🤸🏼‍♂️🤸🏼‍♂️🤸🏼‍♂️
2023. dec. 8. 06:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!