Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők 50 fölött, ti hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 50 fölött, ti hogyan élitek túl a szex hiányát, ha már a hosszú házasságban az a rész megszűnt? 55N

Figyelt kérdés
Nem szeretőt keresek itt magamnak, privát ne írjatok, csupán a sorstársaimat kérdezem.

#szexhiány #hosszú házasság #Libido megszűnése
dec. 29. 20:42
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

#9 hát ez az. Nem tudom mennyire van ez így rendben nekem. Nincs hatalmas étvágyam, de azért olykor jó lenne. Most sexvideokat nézek, de inkább elszomorító, hogy erről le kell mondanom. A hobbijaimra fektetek nagyobb hangsúlyt, új dolgokat tanulok és remélem, hogy nem fogom kívánni a szexet.

De 20 évvel ezelőtt azért nagyon nem ez volt. Szerintem te még nagyon fiatal vagy egy sexmentes élethez. Nálatok nem jöhet szóba nyitott házasság? Én idegenkedem ettől.

dec. 29. 21:29
 12/47 anonim ***** válasza:
55%

#11 a hobbik csak ideiglenesen fogják elnyomni a libidódat, tartósan NEM. Ugyanolyan alapvető emberi ösztön, igény mint az alvás, evés-ivás. Ha elnyomni akarnád azzal csak menekülsz a probléma elől, próbálod a szőnyeg alá söpörni - de nem fog menni. Csak még feszültebb leszel (észre sem fogod venni mennyire).

A nyitott házasság nem mindenkinél opció - sőt az emberek többségénél nem az.

dec. 29. 21:31
 13/47 A kérdező kommentje:

A mi esetünkben nem igazán lehet ellene tenni, egy orvosi beavatkozás miatt nincs merevedése és nem is kívánja a szexet. Szóval jó ember, jó társ, de már nem sexuális értelemben.

dec. 29. 21:33
 14/47 anonim ***** válasza:

Kézzel szájjal sem akar tenni a te örömödért?

dec. 29. 21:39
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
#11 Nyitott kapcsolatba nem menne bele. És én sem akarnék. Negyvenes amúgy, valószínűleg alapból csökken a libidója a korral. Nem tudom, megérné-e nekem újat keresni, de más megoldást nem nagyon látok. Fel lehet húzni a szexi hacukát, próbálkozni nála, de az akkor sem ugyanolyan érzés, mint amikor egy férfi kezdeményez, mint amikor ő akar. Lehet, hogy találnék olyat, aki isten az ágyban, de másban meg nem lenne társ. Egyelőre jók a játékszereim, később aztán lehet, hogy másként gondolom majd.
dec. 29. 21:41
 16/47 anonim ***** válasza:

#13 opsz akkor ez a része ugrott, sajnálom :(

Hogy mit lehet tenni?

a) Van aki titokban félrejár (nem túl korrekt, de a házasság funkcionális része megmarad).

b) Van aki nyíltan (swingerekben találkoztam már több ilyen párral).

c) Van ahol elvileg zöldkártyát adnak a párjuknak, de amikor kiderült hogy azt beváltotta akkor válás lett a vége.

d) Van nyelve, ujja s vannak játékszerek is.

A kulcskérdés, hogy a párod akar-e kedvedben járni, elfogadja-e hogy neked még igenis vannak vágyaid?

dec. 29. 21:41
 17/47 A kérdező kommentje:
#13 hát nem. Elég gáz. De gondolom, ha nem kívánja a szexet, akkor ez a része olyan lehet neki, mint a mosogatás. Nincs hozzá kedve.
dec. 29. 21:42
 18/47 anonim ***** válasza:

#17 mosogatni sem szeretsz, de a párod kedvéért megteszed. A szerelem ilyen, a másik kedvében akarsz járni, hogy jól érezze magát. Elmész vele operába akkor is ha te utálod mert szeretnél mosolyt látni az arcán.

Szóval a kérdés az, hogy akar-e a kedvedben járni, vagy vállrándítással elintézi, hogy na akkor ennyi volt.

dec. 29. 21:46
 19/47 A kérdező kommentje:

Nagyon jókat írtál.

Fel fogom hozni neki témaként az ujjal, nyelvvel kényeztetést. Nem is értem miért nem voltam eddig ebben direktebb. Valószínűleg arra várok, hogy ő lépjen. De meddig?

A swingerre nem tudom mennyire lennék (lennénk) nyitottak.

dec. 29. 21:46
 20/47 A kérdező kommentje:
#17 teljesen igaz,amit írsz.
dec. 29. 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!