Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Írtatok már szexuális jellegű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írtatok már szexuális jellegű rövid történeteket?

Figyelt kérdés
Akár tiniként, akár felnőttként. Foglaltátok írásba valamikor a vágyaitokat?

dec. 25. 15:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

50-es férfi.

dec. 25. 15:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A szeretőmnek írtam kis történeteket, hogy miket fogok vele csinálni. Elég hatásos volt...
dec. 25. 15:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, amikor szexchatelek lanyokkal. Szoktak elvezni mikor reszletesen leirom mit csinalnek veluk es hova hany ujjal vagy nyelvvel nyulnek.

Sajnos egyre kevesebb ilyen lanyt ismerek aki vevo ilyesmire

dec. 25. 15:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt már rá példa, fel is töltöttem egy oldalra de valamiért csak lehúzták. :)
dec. 25. 15:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak spontán, mikor még nőkkel írtam, de már nem igazán van vállalkozó szellemű nő.
dec. 25. 15:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Manapság a hölgyek, már nem vevők ilyen alkotásokra?

Pedig én is írtam már jó néhányat.

dec. 25. 15:58
 7/14 BohócKolbász ***** válasza:
100%

Írtam annakidején sokat. Java részük megtörtént esemény alapján készült, egy része vágykémt született meg.

Egyet kérésre írtam meg egy nőnek. De írtam rövidebb fantáziákat akkor is amikor írásban csevegtem egy nővel. Nagyon felizgultunk mind a ketten. Repkedtek a szivek is meg az intimebb képek.

dec. 25. 16:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó neked!
dec. 25. 16:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Pl. itt már volt párszor kérdés, hogy milyen volt az első szexuális élményem. Leírtam. Sokaknak tetszett. Meg volt pár olyan barátnőm is, akivel "Hogyan kényeztetnélek?" témában is cserélünk eszmét írásban. Szintén élveztük a dolgot.
dec. 25. 16:22
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Neked meg, még jobb!
dec. 25. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!