Mi SZABÒ MAGDA:SZÜLETÉSNAP összefoglalása/rövid története? Gyors válaszokat keresek
Figyelt kérdés
!!!GYORS VÁLASZOKAT KÖSZÖNÖM!!! Jövő héten kell előadnom könyvelőadást, a SZABÓ MAGDA: SZÜLETÉSNAP című könyvről. Nem tudtam befejezni, és az elkezdettet is elfelejtettem. Nekem a történet kéne, a költői hátteret tudom. Jövő hétig köszönöm előre a válaszokat, hiszen kicsit sürgős.nov. 5. 20:08
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Kérdezd a ChatGPT, valszeg egészen épkézláb választ fog adni.
3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenki válaszát, örök hála...
nov. 6. 16:17
4/10 A kérdező kommentje:
Első válaszadó az csak az első fejezet, nem?
nov. 6. 16:19
6/10 anonim válasza:
5
Lehet, hogy nem akarja elolvasni. Erre gondoltál?
Én az összes kötelezőt elolvastam, többségét még szeretzem is, de ez a házmesterkedős tanítónéni tempó elég ciki itt a Gyakorin.
Amúgy tényleg ChatGPT, illetve nézegesd meg a neten, hátha valahol találsz egy részletesebb tartalmat.
7/10 A kérdező kommentje:
6os köszösnöm, de sajnos chatgpt nem adott helyes válaszokat, nem ismerte a könyvet. Nem baj, megpróbálom elolvasni, köszönöm mindenkinek!
nov. 7. 17:13
8/10 A kérdező kommentje:
El tudtam olvasni az elso 200 oldalt, de veletlenul nem tudja senki hogy hogyan vegzodott? Ugye Meg szerette volna venni a ruhat de Szilvi nem adta oda, es vegul hogy vette meg? Vagy valakli talalt valami jo weboldalt ami nem ajanlja a konyvet hanem leirja hogy mi tortent? Chatgpt nem ismeri a konyvet.Elnezest az ekezetekert.
nov. 8. 10:37
9/10 A kérdező kommentje:
Valaki?
nov. 9. 20:05
10/10 anonim válasza:
Szia! Nekem nagy kedvencem! 😊📚👇 Karácsony napján elmegy besegíteni a kertészetbe, virágokat kiszállítani. Az anyukáját elüti a troli, Ő kórházba kerül. Bori a megkeresett pénzből minden családtagjának vesz ajándékot, anyukájának egy kis karácsonyfát! 🎄 Jutka és az örs tagjai segítségével megnyerik a ház éves tisztasági versenyét! Jutka és Varjas Miklós egy pár lesznek, a fiú cikláment ad Jutkának! Szilvia és Galamos Pista összeházasodnak, és elköltöznek Zegercsre. Végül Bori báli ruhában, tűsarkúan megy fel szilveszterezni a mérnökhöz /Sós Tibor és felesége Mária/ ahol a mérnök bemutatja neki a 18 éves öccsét Rudolfot💗🙏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!