Mi SZABÒ MAGDA:SZÜLETÉSNAP összefoglalása/rövid története/vége?
Figyelt kérdés
Jövő héten kell előadnom könyvelőadást, a SZABÓ MAGDA: SZÜLETÉSNAP című könyvről. Nem tudtam befejezni, és az elkezdettet is elfelejtettem. Nekem a történet kéne, a költői hátteret tudom. Jövő hétig köszönöm előre a válaszokat, hiszen kicsit sürgős.tegnap 11:36
1/6 anonim válasza:
Az egy max. 200 oldalas, tök olvasmányos könyv. 2 nap alatt elolvasod.
2/6 anonim válasza:
A hétvégét buli helyett olvasással töltsed. Nekem az Édes Annánál a jegyzetelés segített. Állj neki úgy, hogy magad mellé raksz pár üres lapot meg egy tollat és ahogy olvasod, úgy szeded össze a tartalmát, majd jegyzeteld le. Vagy ha úgy érzed 1 könyvoldal= 1 mondat leírása.
3/6 A kérdező kommentje:
En amugy elolvastam, csak elflejtettem a veget. mikor gyorsan atolvastam, nem ertettem es nem talaltam a veget. Csak egy gyors frissito kene. Valaki?
tegnap 17:59
4/6 anonim válasza:
Ennyi idő alatt már rég elolvastad volna a végét.
5/6 anonim válasza:
Ha jövő héten kell előadást tartanod belőle, akkor bőven van idő újra elolvasnod. Gyakorizás helyett is olvashatsz, ide ugyanis 16 éves kor alatt nem szabad regisztrálni,te meg ugye nyolcadikos vagy, tehát vélhetően nem vagy még 16.
6/6 anonim válasza:
Amúgy a Születésnap egy regény, mégis milyen költői háttere van, kérdező? Írkálsz itt össze-vissza, szerintem egy oldalt nem olvastál te ebből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!