Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany evesen vesztettetek el a szüzessegeteket? Mennyi ido utan? Ha van kedvetek irhattok rövid történetet róla.
19 voltam. A srác 23.
Fél évig jártunk, pettingeltünk. Aztán dugtunk.
14 éves voltam. Kb 4-5 hónapja jártunk a pasimmal.
19L
18
10 hónap után
De erőszak lett a vége
Nem akart összejönni mert fájt
Mindtam neki h ez nem fog menni és inkább szakítsunk
Erre Ő bedúrvúlt..... Életem legrosszabb napja volt..
Az volt a ciki hogy Ő mindenáron akart szűzzel lenni...
24N
23 voltam. Kb. 2 (nagyon inzenzív, ekkortájt már össze is költöztünk) hónap után próbálkoztunk először a szexxel. Beletelt 2-3 hónapba mire èlvezni is tudtam ès nem csak kellemetlen ès/vagy fájdalmas volt az, hogy bennem van.
A mai napig együtt vagyunk. Azt nem bánom, hogy vele vesztettem el. Nem volt a legjobb, de többnyire igyekezett figyelni rám mindaddig, amíg normálisan együtt tudtunk lenni, tehát nem csak fajdalmat èreztem. Viszont mind szexuális, mind minden más tèren meglehetősen különbözünk. Más cèlok, más vágyak, más hozzáállás.
25N
21 voltam. Fizetős prostival történt 12 ezer forintért.
Utána barátnőm lett aminek rossz lett a vége így hagyom a mai komplexus halmaz nőket és máshová helyezem az energiáimat. 4 év alatt bejártam fél Európát félretettem igen sok pénzt és azóta is ha akarom fizetek a szexért.
Ha ciki ha nem pasiként 28 évesen veeztettem el egy 48 éves exprosti nőtől és ő kinálkozott fel és egy tizest simán le tagadhatott volna és a testét egy 20 éves csaj is megirigyelhette volna annyira feszes volt nagy cickók isteni elsőosztályú popsi nagyon jó volt vele és be van igérve vele mégegy eggyüttlét de ez már 2 éve tolódik
Pesrsze ő a munkája miatt nem ér rá meg gyereke miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!