Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az minek számítana, ha egy szép nő a férfi kollégájuknak azt mondaná rövid miniszoknyában keresztbe tett lábbal, hogy "Nincs rajtam bugyi! "?
Figyelt kérdés
Erotikus hangon, közben a combját vágykeltően simogatva.
A férfiak mit tennének ilyenkor?
2018. júl. 26. 10:51
1/16 anonim válasza:
Rászólnék, hogy hagyjon dolgozni, nem ezért kapom a pénzem :D
2/16 anonim válasza:
flört vagy zaklatás
adnám alá a lovat, hátha...
41/F
3/16 anonim válasza:
Megrepaznak a csajt a klotyoban v a raktarban. Kemenyen.
5/16 anonim válasza:
Tesztelte hogy mennyire pirulsz el.
6/16 anonim válasza:
Miért nem válaszoltad, hogy "rajtam sincs"?
9/16 anonim válasza:
Ha a csaj a férfihez mérten egész jó bőr akkor flört, egyébként zaklatás.
Szerintem a Zaklatás filmet nézve azért a legtöbb férfi röhög, hogy mennyire életszerűtlen, hogy egy 32 éves jó bőr főnöknő (Demi Moore játsza) nyomulása 50 éves beosztott családos pasasnak (Michael Douglas) zaklatás... :)
10/16 anonim válasza:
Attól függ milyen filmben játszom hehe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!