Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik férfi parfűmöt tartjátok nagyon szexinek és bugyi nedvesítőnek?
Figyelt kérdés
Ne csak márkaneveket irjatok, hanem azt is hogy milyen tipusúakat szerettek ( édes, fanyar stb) es azt is hogy hány évesek vagytok!2017. febr. 26. 22:35
1/11 anonim válasza:
Mexx black😋 kedvenc
212 vip man😋 is
Tudom elcsépelt a one million is meg a csokis axe de ha az utcán megcsap az illatuk képes lennék az illat után menni😅 szoval én az édeseket szeretem.
3/11 anonim válasza:
Issey Miyake L'Eau D'issey pour Homme 👍🏻
N25
4/11 anonim válasza:
Carolina Herrera - CH Men
Dolce & Gabbana - The One
Armani - Emporio
5/11 anonim válasza:
Amikor hazajön a fárasztó melóból lefürdve, ami a kezébe akad.
De az sem kell, elég, ha lefürdik.
6/11 anonim válasza:
A sajáját, persze fürdés után.
7/11 anonim válasza:
Szóval mindenkinek az, amihez kötődik valamiért. Ha okot adsz a csajnak, hogy a tiédhez kötődjön akkor az lesz a kedvence.
8/11 anonim válasza:
Édesebb és enyhén fűszeres illatot. 1Million és a Red Code a kedvencem amit párom használ. 23 L
9/11 anonim válasza:
A parfüm fölösleges pénzkidobás.Szappan, borotva, arcszesz.Ennyi kell.De már az arcszesz is drága.Helyette megteszi valami olcsó vodka.Az is jó fertőtlenítésre.
10/11 anonim válasza:
Nem vagyok ebben túl vàlogatós,de ne legyen túl erős illata,mert attól migrént és hànyingert kapok.A férfi parfümoket valamiért csak nagyon csekély mennyisegben viselem el.
De példàul van az Avon Full speed,a narancssàrga.Na az elég jo illatu es nem tul eros.Csak példànak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!