Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti szoktátok? A többi lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szoktátok? A többi lent

Figyelt kérdés
Szoktátok szagolni a párotok, barátnőtök, használt, nedves bugyiját. Pl. tusolás előtt a fürdőben meglátjátok, ez beindít titeket?

2017. dec. 23. 13:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%

A pasim sokszor szagolgatja, imádja. Ha nem vagyok otthon, saját bevallása szerint veri is rá.

19L

2017. dec. 23. 13:50
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Ez undorító.
2017. dec. 23. 13:52
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Persze, szerintem is izgató.
2017. dec. 23. 14:01
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Nem.
2017. dec. 23. 14:13
 5/13 anonim ***** válasza:
63%

Minden férfi csinálta legalább egyszer, sokan rendszeresen csinálják, de nem fogják beismerni.

Ja és az az undorító aki szerint a természetes testszagok undorítóak.

2017. dec. 23. 14:22
 6/13 A kérdező kommentje:
#5, igazad van. Én is így gondolom.
2017. dec. 23. 14:26
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Persze,rendszeresen,meg másét is,mondjuk ha vendégségbe vagyok valahol,és meglátom a szennyes kosarat,simán át túrom egy használt bugyiért,hogy szagolhassam.
2017. dec. 23. 14:27
 8/13 anonim ***** válasza:
35%
Ti betegek vagytok.
2017. dec. 23. 15:00
 9/13 anonim ***** válasza:
46%

Nekem ez nevetséges. Sosem értettem ezt.

A fétis fogalmát értem, de az érzést... nem igazán tudom megérteni.

Az ilyen lábfétis meg ez ami itt van... xD

Én mondjuk szívesen átélném, hogy megdug egy magas csaj (175+ cm) egy felcsatolhatóssal, ez mégsem a fétisem.

Nem csak erre izgulok, nem ez a központja az egésznek.

De én nem úgy vagyok ezzel, hogy ,,muszáj, és ha nem adja meg meghalok", hanem úgy jó érzés lenne, és örülök, ha találok ilyen lányt, aki kapó erre (nőt inkább).

Szóval hááát, nem mondom, hogy elítélem a bugyiszagolgatókat, de úgy vagyok velük mint a melegekkel:

négy fal között, egymással csinálják és ne vonulgassanak. Főleg ne tudjon gyereket nevelni az ilyen xD

2017. dec. 23. 15:16
 10/13 anonim ***** válasza:
74%

9: Írta valaha valaki is itt, hogy "muszáj, és ha nem adja meg meghalok"?

Bugyit szagolni kb. olyan izgató egy átlagos pasinak mint neked amikor seggbedug a barátnőd. És tök jól elvagyok akkor is, ha nincs bugyi, csak a nő. Gondolom te sem ragaszkodsz a műf.szhoz minden dugás alkalmával.

Mit nem lehet azon érteni, hogy van aki egy bugyit szeret szagolni vagy aki meg azt szereti, ha férfi létére egy nő megdugja? Mit nem lehet azon érteni, hogy ezt NEM MINDIG akarja így, de ha néha így van, az jó?

2017. dec. 23. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!