Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szoktátok? A többi lent
A pasim sokszor szagolgatja, imádja. Ha nem vagyok otthon, saját bevallása szerint veri is rá.
19L
Minden férfi csinálta legalább egyszer, sokan rendszeresen csinálják, de nem fogják beismerni.
Ja és az az undorító aki szerint a természetes testszagok undorítóak.
Nekem ez nevetséges. Sosem értettem ezt.
A fétis fogalmát értem, de az érzést... nem igazán tudom megérteni.
Az ilyen lábfétis meg ez ami itt van... xD
Én mondjuk szívesen átélném, hogy megdug egy magas csaj (175+ cm) egy felcsatolhatóssal, ez mégsem a fétisem.
Nem csak erre izgulok, nem ez a központja az egésznek.
De én nem úgy vagyok ezzel, hogy ,,muszáj, és ha nem adja meg meghalok", hanem úgy jó érzés lenne, és örülök, ha találok ilyen lányt, aki kapó erre (nőt inkább).
Szóval hááát, nem mondom, hogy elítélem a bugyiszagolgatókat, de úgy vagyok velük mint a melegekkel:
négy fal között, egymással csinálják és ne vonulgassanak. Főleg ne tudjon gyereket nevelni az ilyen xD
9: Írta valaha valaki is itt, hogy "muszáj, és ha nem adja meg meghalok"?
Bugyit szagolni kb. olyan izgató egy átlagos pasinak mint neked amikor seggbedug a barátnőd. És tök jól elvagyok akkor is, ha nincs bugyi, csak a nő. Gondolom te sem ragaszkodsz a műf.szhoz minden dugás alkalmával.
Mit nem lehet azon érteni, hogy van aki egy bugyit szeret szagolni vagy aki meg azt szereti, ha férfi létére egy nő megdugja? Mit nem lehet azon érteni, hogy ezt NEM MINDIG akarja így, de ha néha így van, az jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!