Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok. Ti szoktatok intim képeket küldeni egymásnak?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy ismeretleneknek, viszonzásképpen ők is küldenek.
Ha igen, milyen tapasztalatotok volt eddig?
2017. dec. 6. 11:11
1/13 anonim válasza:
én küldeni nem szoktam, de kapni igen :D
mondjuk annyira nem ismeretlenek, de nem ismerjük egymást még annyira behatóan :)
2/13 Béla. A Király. válasza:
Küldtem már képet, mert nem hitték el a méretem, meg kaptam is képeket, nőktöl is, férfiaktól is. Hetero vagyok úgyhogy az utóbbi nem tud érdekelni.
3/13 anonim válasza:
Sosem küldök. Kaptam már, de megnézés nélkül töröltem.
4/13 anonim válasza:
Ismerkedésnél nem szeretem.
De ha már van kialakult kapcsolat akkor lehet ezzel is játszani.
30F
5/13 anonim válasza:
Szoktam. Kapni is és küldeni is.
7/13 anonim válasza:
Férfi vagyok. Szoktam ilyen képeket kapni ismeretlen (vagy akár kevésbé ismeretlen) lányoktól. Az elmúlt 1-2 hét alatt kérés nélkül kaptam cicis és bugyis képeket 2 lánytól. De küldeni nem szoktam.
8/13 anonim válasza:
En kuldok ha a masik fel is ,itt is szoktam de leginkabb snapchat 19/f
9/13 anonim válasza:
En is szoktam kuldeni es kapni is, de csak fiuknak. 24/F
10/13 anonim válasza:
Sosem küldtem és nem is kaptam. Pedig néha izgat a dolog. 😊
F 45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!