Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok a párotokkal meztelen képeket küldeni egymásnak?
Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 21:59
1/14 anonim válasza:
Igen, persze.
Üdv: Stevie Wonder és felesége.
2/14 anonim válasza:
Néhány lány ismerősömmel cseréltem már, párommal még nem. 25F
3/14 anonim válasza:
Olyan volt, már, hogy a szertőmnek szántam, de véletlen a párommal küldtem. Számdékosan nem szoktunk.
4/14 anonim válasza:
Rendszeresen. Napi szinten. De csak a nemi szervünkről. Például délelőtt 10-kor küldi, hogy kíván, és le is fényképezi.... Akkor a válasz sem marad el.
5/14 anonim válasza:
Mint a szél.
Üdv: A fél pár zokni. :(
7/14 anonim válasza:
Szerintem ez mióta elterjedtek a kamerás mobilok, szinte tök alapnak számít egy kapcsolatban ha a két fél mondjuk nem tud napi szinten találkozni.
Mi is szoktunk képeket küldeni egymásnak, vagy épp skype-on rosszalkodni :)
8/14 anonim válasza:
Most már nem. Míg nem éltünk együtt, addig csináltuk.
9/14 anonim válasza:
Igen, néha küldök a farkamról egy képet. Vicces volt, mikor a boltban sorban állva vette elő a telefont, hogy megnézze, majd nem tudta látta-e a mögötte álló. :)
Ő viszont sajnos nem szokott... De ez van.
10/14 anonim válasza:
Néha szoktunk, de csak ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!