Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit éreztek?
Milyen érzés az amikor nedvesek vagytok?
Milyen érzés amikor a barátotok puszta látványától is beindultok?
Milyen érzés, amikor a barátotok sokáig húzza az időt és nem nyúl a puncitokhoz, majd lassan hozzáér és csak bugyin keresztül izgat. Amolyan petting.
Szeretitek amikor így mentek el és közben nedves a bugyitok? Köszi a válaszokat előre is :)
-nedves érzés (már, ha érzem)
-a lassú kielvezos tempó bejön egy darabig, de ezt is lehet szarul csinálni úgy, hogy unalmas legyen és ne élveztem - tehát inkább legyen ügyes a srác bármilyen tempóban ia csinálja
-bugyin keresztül kevesbe izgató, szóval megint vagy unatkoznék vagy nehezen mennek el.
-az összességében, hogy sokáig nem nyúl a puncimhoz szinten lehet jo is meg rossz is. Aktívan izgatja a mellemet, nyakamat es minden mas részt, amit én szeretek, akkor jo felhúzos elojateknak - gondolom ez is a célod, de megint bénázás es figyelmetlenség hiányában unalmas is lehet.:D
Az előjátékban legfontosabb, hogy a páros erogén zónáit tudd, hogyan kell izgatni. Ha ez nem megy unalmasan hiaba húzós az idot, a tempót, a bugyim keresztüli játékokat. Ha ismered ezeket ea jol csinálod, akkor Max egy extra pluszt ad, ha izgatja a partneredet ia. Bocsi a helyesírásert, telefonról irtam .
Remelem ez nornalis valasz volt neked 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!