Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hany evesen vesztettetek el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hany evesen vesztettetek el a szüzessegeteket? Mennyi ido utan? Ha van kedvetek irhattok rövid történetet róla.

Figyelt kérdés

2018. júl. 27. 18:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen, és rengeteg gátlásomat feloldotta. Így, sok év távlatából már menekülnél egy olyan lány elől, aki az akkori önmagammal képes volt lefeküdni :D
2018. júl. 27. 20:23
 12/13 anonim ***** válasza:
53%
Az úgy történt hogy nekem világ életemben soha nem volt barátnőm. Pedig nem tartom magam annyira csúnyának meg kondizok pár éve, na de nem is ez a lényeg. Szóval 17 éves voltam amikoŕ oda jutottam hogy már nagyon vágyok rá hogy elveszítsem a szüzességemet, nagyon kíváncsi voltam hogy milyen lehet. És bár szégyellem így bevallani de elmentem egy örömlányhoz és ő vele vesztettem el. Ez már lassan 1 éve történt de így utólag is azt mondom hogy nem bántam meg mert azóta sem volt barátnöm és valószínű hogy nem is lesz. Szóval ha akkor nem teszem meg még mindig szűz lennék.
2018. júl. 27. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:
15 évesen 2 hónap után
2018. júl. 28. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!