Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen élménye volt annak, aki már nyalt dús szőrzetű puncit? Akár pozitív, akár negatív. Mi volt benne a jó, vagy rossz? Rövid történetekben jöhetnek válaszok.
Ha nem frissen mosott és mondjuk a nap második felében, pár pisilés után kerül sor a nyalásra akkor bizony nem túl finom. - Bár ki hogy szereti.-
Törölheti akárhogy, a szőrön akkor is ott marad a szag és némi íz.
Mosottan viszont nincs sok különbség. Ahol nyalod ott nem szőrös. Ha meg véletlenül a szádba kerül némi szőr, annak se íze, se szaga.
a 18 éves bnőmnek eszméletlen puncija volt.. ilyen olyan felnőtt oldalakon még nem láttam szebbet. a kis bozontja is..
szerintem a bozont a punci fölött eszméletlenül szexi. ez egy ősi vonzalmat kelt mint a nőkben a szemérem fölötti szőrzet az alhason, vagy a széles váll és bicepsz.
azért biztos sokan elfogultak vagyunk az első bnővel szemben nem igaz?
Kb. 14 évesen az első barátnőm még nem szőrtelenítette magát és nyalás közben mindig telement a szám szőrrel! Nekem kellemetlen volt! Nem sírom vissza azt az időszakot, szerintem jobb a csupasz punci!
46F.
8-as érdekes.. mer én meg pont arra indulok be.. és bár én lettem volna akkor ott vele.. inkább mint a mostani divatok :D
25 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!