Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen történt meg az első sexuális élményének?A partner idősebb vagy fiatalabb volt?Milyen volt?0
Korán viszonylag, az első barátnőmmel. 14 voltam a csaj 16.
Első voltam neki is. Eredetileg nem az volt a terv, hogy aznap este szexelni fogunk, kb veletnenul alakult úgy. Azt beszéltük meg hogy nem állunk rá készen, még várunk. Egyik este nála aludtam, először csak smároltunk. Ilyen korábban is volt de egy kis tapizásnál meg ez, semmi több. Még az is csak ruhán keresztül. Viszont ezen az estén valamiért nem volt megállás. Egymásnak estünk, és egyszer csak azon kaptam magam hogy ott fekszünk egymáson ruha nélkül. Én ennyi idősen még nagyon kisfiú voltam nem valószínű hogy készen álltam rá testileg. Igazából az elején csak bénáztunk. Izgultam is meg nem is igazán tudtam hogyan kell, csak az ösztönök vittek. Felelőtlenek voltunk, nem is védekeztünk. Meg féltünk, hogy a szülei ránk nyitnak. Elég hangosak voltunk na. Aztán hamar megtörtént, elmentem pár perc alatt. Nem volt rossz élmény de olyan nagyon jó sem.
Persze innentől felbátorodtunk, a második alkalom ezerszer jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!