Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, éreztek mikor a férfi partner hamar elélvez?
Figyelt kérdés
Van hasonló sztoritok?ma 15:17
2/3 anonim válasza:
Hogy semmi baj, mert gondolom utána alapvető, hogy kielégít engem is, máshogyan. Mármint ha egyáltalán felmerül benne, hogy ezt nem teszi meg, akkor azonnal off, kár is szexelnie.
3/3 anonim válasza:
Egyszer fordult elő velem. Második randi volt a lány lakásán és nem is volt nálam gumi, aztán mégis az orális dolgokig jutottunk amit valami nagyon jól csinált hosszasan.. hirtelen "eszébe jutott" hogy mégis van nála gumi, de én már akkor a vége felé jártam.. gumi fel, aztán behatolás, majd levette a pólóját, majd pár lökés és bumm. Tudtam hogy baj lesz, de annyira élvezte az első lökéseket hogy nem tudtam megállni, lassítani plusz a mellei is betettek. Fél percig tartott kb. Utána orálisan kielégítettem. Akkor gáznak éreztem, de már jó visszagondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!