Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Legjobb partner kereső oldalak ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb partner kereső oldalak ?

Figyelt kérdés
Mint pl tinder,badoo
nov. 24. 21:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Nőként jó bármelyik.

Férfiként felejtsd el. Kivéve, ha top 10%-ba tartozol kinézetre.

nov. 24. 21:39
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Viccelsz? Rengeteg párkereső oldal van. Ki a fene ismeri mindet?
nov. 24. 22:03
 3/12 anonim ***** válasza:

Szexpartner oldal van elég sok. De egy nőre több száz férfi és levél jut. Így nagyon nehéz találni partnert. A fizetős oldalak sem jobbak, csak a pénz lehúzás a lényeg, nem szabad ennek sem bedőlni.

Ugyanez vonatkozik a tarskereső oldalakra is. Lásd tinder, egy egyszerű profil kép, vagy egy üzenetért fizetni kell.

nov. 24. 22:24
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Nem igazán van érdemi különbség köztük szerintem. Nekem mindenhol volt sikeres ismerkedésem
nov. 24. 22:37
 5/12 A kérdező kommentje:
De írjatok már oldal neveket
nov. 24. 22:58
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
#5! Geogle. Hallottál már róla?
nov. 24. 23:05
 7/12 A kérdező kommentje:
Akkor minek van ez az oldal mert kb bármit meglehet ennyi erővel googlen találni. Csak itt azt hittem hogy van olyan aki jártas benne, próbált több oldalt és tud tanácsot adni melyik vált be leginkább. De ahogy látom erre se jó az itteni "közösség".
nov. 24. 23:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Tinderen túl sok a 10/10 csaj, akinél úgysincs esély. Badoon van azért átlagos is, nekem az jobban bejött.

Hagyományos társkeresőkön nincs elég ember. De ha mondani kellene egyet onnan is, akkor első találkozás nevű oldal (mert ingyen lehet használni).

nov. 24. 23:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden oldalon a nők a herceget keresik. Még a mázsa húsz kiló.feletti lányok is naívan azt hiszik hogy eljön a nagy herceg🤣🤣 Ott csak akkor rugsz labdába ha cégvezető vagy bankár vagy. Nagyon sok az aranyásó a mai világban.😀
nov. 25. 00:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Amikor a netről csajoztam akkor nagyon sok oldalt kipróbáltam, s szinte mindegyikről összejött ez-az, szóval némi rutin alapján írom.

Azok az oldalak a legjobbak ahol a lehető legtöbb felhasználó van! Ettől még baromi jól kell tudnod kommunikálni (ééééééééértelmesen), s nem árt ha nézel is ki valahogy. Minden oldalon naponta tucatnyi pasi fog próbálkozni minden nőnél, szóval bőven fognak tudni válogatni.

Ja és ha élőben nem megy a csajozás akkor a netről sem fog... Tökmindegy mit beszélsz, levelezel le, ha élőben nem tudsz kémiát csiszolni akkor buktad a storyt. A netes csajozás csak egyfajta kiegészítésnek jó, hogy amikor nincs időd buliba menni, vagy más dolgod van hétvégén akkor hétköznapra kiguríts belőle 1-2 találkozót.

nov. 25. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!