Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Első anális szex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Első anális szex? Hol, hány évesen és mi volt az indíték élveztétek-e, mennyire fájt? Elélvezett a partner a popsitokban vagy gumival volt?

Figyelt kérdés
Hány évesen történt és most mennyi idősök vagytok azóta?

tegnap 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
96%

17 vagy 18, nem emlékszem pontosan

Akkori páromnál

Az indíték kíváncsiság volt, nem fájt, nem volt rossz, de a hüvelyi szexhez képest sehol nincs élményben

Nem volt gumi, igen, belém ment

26 vagyok most

tegnap 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
#1 úgy nem próbáltátok, hogy egy dildó ment a hüvelyedbe a popsidba meg a pénisz?
tegnap 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
25 voltam szinten akkori parommal egy nyaralas alatt. Lazultak voltunk es megbiztam a paromban, h tudja mit csinal. Az ujdonsag varazsa vagy nem tudom, de nekem ugyan nagyon mas volt mint mit klasszikus elvezes, de nekem valami elkepesztoen mukodott akkor es ott. Belem elvezett, gumi nem volt. Most 38 vagyok.
tegnap 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
88%
19 voltam az akkor 44 éves pasim rávett, akkor még gumival volt
tegnap 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!