Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés mikor először csinálnak fenékbe? Fájni fog?
Figyelt kérdés
Még sosem csináltak nekem fenékbe. A barátomnak karácsonyi ajándék lenne, hogy megengedem neki mert már régóta szeretné. Kiváncsinak én is kiváncsi vagyok, de milyen érzés lesz?
19/L
dec. 24. 14:21
11/20 anonim válasza:
Rohadtúl tud fájni.
De ha van egy vibrátorod kitudod próbálni magad is.
12/20 anonim válasza:
Akik vágytak rá, azoknak nem fájt, sőt, volt olyan, aki azt mondta, imádja. 19 éves is volt, a sia szüzessége utáni kb. 5. alkalommal hoztam fel neki, mi lenne, ha... utána vigyorogva mondta, hogy jó volt, rendszer lett belőle. Szal, nem kell ezen feszülni.
13/20 anonim válasza:
Izgatott engem is, az ötlettől a megvalósulásig eltelt jó fél év. Addig pedig magamon próbálgattam, vajon tetszik-e, és nemcsak a kíváncsiság hajt. Ehhez képest a tényleges első nagyon azt érzés volt. Egy idióta barom volt az a pasim. 2 évvel később, már egy másik pasival nagyon jól sikerült. Azóta havi 1-2x így is együtt vagyunk.
14/20 anonim válasza:
Mi újság, kedves kérdező, kipróbáltátok? Hogy sikerült?
15/20 gabor49 válasza:
megajandekozhatnal engem is a popsiddal
16/20 anonim válasza:
Nekem az első borzalmas volt.
Annyit tudok tanácsolni hogy sok sikosítót használjatok.
18/20 A kérdező kommentje:
Igen, megtörtént tegnap este. Fájt az elején, de közben a feszítő és teltségérzet maradt meg ami már nem fájdalom volt hanem inkább kellemes. Nem volt rossz, vigyázott rám, de nem bírtam elmenni. Ő viszont hatalmasat élvezett ami nekem már öröm hogy neki sikerült.
dec. 25. 11:08
19/20 anonim válasza:
Van, aki meg csak egy pár kesztyűt kapott karácsonyra…
20/20 anonim válasza:
Szia. Örülök hogy megtörtént, a következő alkalmakkor egyre inkább kellemesebb érzés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!