Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés mikor először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés mikor először csinálnak fenékbe? Fájni fog?

Figyelt kérdés

Még sosem csináltak nekem fenékbe. A barátomnak karácsonyi ajándék lenne, hogy megengedem neki mert már régóta szeretné. Kiváncsinak én is kiváncsi vagyok, de milyen érzés lesz?

19/L

dec. 24. 14:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Felejthetetlen lesz. ☺️
dec. 24. 14:23
 2/20 anonim ***** válasza:
20%
Kamu kérdés!
dec. 24. 14:26
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
Kezdje a párod egy gyengéd nyalással, aztán síkosítóval egy ujjal, de azt is csak nagyon lassan óvatosan, és mindig te diktáld a tempót. 1 ujj után jöhet 2.... aztán pedig ha már két ujj is könnyen jár benned, akkor szép finoman jöhet a farka.
dec. 24. 14:27
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 punci szebb ajándék volna. Na de kinek a pap, kinek a papné.
dec. 24. 14:30
 5/20 A kérdező kommentje:
Azon mi kamu hogy ez lesz a karácsonyi ajándékom számára az egyik? 2. válaszoló te hülye vagy.
dec. 24. 14:30
 6/20 A kérdező kommentje:
A puncimat azt már rég megkapta és mindig megkapja.
dec. 24. 14:31
 7/20 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon jó érzés lesz.
dec. 24. 14:39
 8/20 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ez egy nagyon jó ajándék lesz neki.

Elsőre azért készülj fel rá, hogy elég intenzív élmény lesz. Én 4lánnyal voltam eddig análisan, köztük ketten kifejezetten élvezték, el is élveztek tőle, egynek semleges volt és egynek fájt.

dec. 24. 16:07
 9/20 anonim ***** válasza:
68%
Ha ügyes a pasid akkor nagyon is jó lesz!
dec. 24. 16:17
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha még sehogy sem próbáltad, akkor nem lesz kellemes. Szépen el kéne hogy lazítson sok síkosítóval, aztán ha elég tág vagy, akkor talán be rakhatja. De első nem lesz kellemes az tuti
dec. 24. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!