Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés ha egy igazán nagy szerszámmal csinálnak meg?
Van itt olyan aki el tudná nekem mondani milyen érzés ha egy igazán nagy szerszámmal (20 cm vagy felette) csinálnak meg? Főleg análisan érdekelne.
Lányok és fiúk véleménye is érdekelne!
(Azért ide és nem a biszex kategóriába írtam a kérdést mert ezt a kategóriát nézik a legtöbben)
Privátban is írhat akinek úgy jöbb!
Köszi a válaszokat!
nekem már volt, de csak punciba, és utána nagyon fájt
csak alkalmi volt, s akkor még szerettem volna kipróbálni, de nem volt jó érzés, inkább fájdalmas volt, mivel (mint később rájöttem)a hüvelyem nem túl nagy befogadóképességű
23 centis szerszámok van, jó pár lánnyal volt már dolgom, és kivétel nélkül mindenki láthatóan élvezte.
Nem az a fontos, hogy milyen nagy a szerszámod, hanem miként tudod használni azt.
Ha előkészíted a terepet és megfelelően odafigyelsz a partneredre, mondjuk elég nedves már és úgy hatolsz be tövig, vagy elsőnéek tágítod egy picit, mpzogsz benne, akkor nem lesz gond.
Azok a nők, akik azt a választ adták, hogy nem élvezték az nem a méret miatt volt, hanem a szar partner miatt.
Azért a 21-23 centi az nem olyan nagy és egyáltalán nem ritka.
Engem elég nagy pénisszel vert meg a sors. Nem olyan jó, sokan megfutamodnak ... fiatalon még nehezebb volt, mert hát nem épp a rendes lányok akartak közel kerülni hozzám.
Legendák, nagy dumák, emberi hülyeség.
nem jó a nagy pénisz. sokkal jobb egy átlagos méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!