Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha szagolgatja a fenekemet ha nincs kimosva rendesen?
Figyelt kérdés
Egy nap alatt azért az embernél keletkeznek szagok, és van nagy WC is. A páromat viszont az izgatja ha nem mosom meg előtte és úgy nyalhat ki. Ti engednétek ezt a párotoknak? Én nem nagyon akarom ezt engedni, nagy WC után ha kinyal én biztos meg nem csókolom. Nekem ez nem jön be. Persze szeretem amúgy, szeretném ha jól esne neki bármi, de ez nem fér a fejembe, hogy ebben mit élvez? Mit élvez az benne az aki ezt szereti?dec. 23. 18:35
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, bár én is szeretem szagolgatni nyalogani a segglyukát a lánynak de csak fürdés után. Kérdezd meg tőle sztem.
3/4 anonim válasza:
lehet még a sz.rodat is megkostolná a hülyéje
4/4 anonim válasza:
Semmi érdekes, a fickó fekalomániás. Ha nincs szar, baszni sem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!