Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudnak a csajok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak a csajok rendesen farkat verni? Hogy a vége is élvezetes legyen.

Figyelt kérdés

dec. 5. 10:20
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
82%

Hogy érted?

Engem az "zavar", hogy vagy 20-30 másodperces orgazmusom van és amikor elkezdek spriccelni akkor a csaj ránt rajta még kettőt és abbahagyja 😔

Pedig akkor kéne még rángatnia, akkor a legjobb 😅

dec. 5. 10:23
 2/30 anonim ***** válasza:
32%
Azérr jobb, ha egy férfi veri, az jobban tudja, hogyan kell a farkat izgatni, mert neki is olyanja van.
dec. 5. 10:27
 3/30 A kérdező kommentje:
1-es pont erre értettem én is
dec. 5. 10:29
 4/30 Eric Griffin ***** válasza:
87%
#2 csak ott bukik az elméleted hogy egy férfinek egy másik férfire jobb esetben nem áll fel. Így nincs mit verni. Nem egy atomfizika kiverni. Más kérdés ha férfi vagy és nem tudod lekommunikálni azt hogy mire van szükséged az ágyban, akkor meg is érdemled hogy szarnak érezd amit csinál veled a lány (legyen az bármi)
dec. 5. 10:31
 5/30 anonim ***** válasza:
16%
4# Az emberek többsége biszex, csak nem vallja be a társadalmi elvárások miatt..
dec. 5. 10:33
 6/30 anonim ***** válasza:
34%
5# De szerintem meleg is jóval több van, mint aki felvállalja.
dec. 5. 10:37
 7/30 Eric Griffin ***** válasza:
23%
#5 persze, nyilván. Manapság könnyű ezt gondolni, amikor non stop Netflixet néznek az emberek és onnan ez folyik. A valóságban azért ez baromira nincs így. De abban igazad van hogy eltorzult az emberiség és ez csak rosszabb lesz.
dec. 5. 10:37
 8/30 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem több a biszexuális ember, mint a heteró.
dec. 5. 10:38
 9/30 anonim ***** válasza:
45%
8# És itt biszexuális alatt azt értem, ha valamennyire mindkét nemhez vonzódik szexuálisan, még ha ez az arány mondjuk 80%-ban nőhöz és 20%-ban férfihez is. Szerintem kőheteró, aki 100%-ban csak a másik nemhez vonzódik, kevesebb van, mint amennyit mondanak, biszexuális meg jóval több, mint amennyien felvállalják, csak rejtőzködnek.
dec. 5. 10:45
 10/30 anonim ***** válasza:
96%

A nők meg a fordítottjáról panaszkodnak, a pasik nem tudnak normálisan ujjazni, csiklót simizni, nyalni.

Pont ezért kell kinyitnia az embernek a száját - segítsen, irányítsa a partnerét, mondja el neki mi a jó / nem jó. Ha téged ez zavar akkor bátran tanítsd meg a partnered nyalni / sz.pni.

dec. 5. 10:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!