Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok sokszor volt olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok sokszor volt olyan hogy hiába nyomta be tövig , nem éreztétek rendesen, a péniszét, még akkor is nehezen ha összeszorítottátok a hüvelyeteket?Mit mondtatok neki?Megmondtátok a szemébe hogy kisfarkú?Durván mondtátok meg?

Figyelt kérdés
dec. 10. 05:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Meg nem volt velem ilyen
dec. 10. 05:32
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
Megmondtam neki, hogy az édesanyja jobban tette volna, ha kidobja őt a kukába születésekor.
dec. 10. 06:35
 3/12 anonim ***** válasza:
16%
Na de nem ám random! Szelektiven!☝️
dec. 10. 06:40
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Volt. Mondtam neki "Hú, de nagy!" pedig alig éreztem.

De hát a főnököm volt, nem akartam megbántani.

dec. 10. 07:22
 5/12 anonim ***** válasza:
18%

3#

Nem kell egyébként. Érezze csak rosszul magát miatta, hogy selejtes. Nyalni az tudott amúgy, de egy idő után már nem volt elég.

dec. 10. 07:27
 6/12 A kérdező kommentje:
Szeretitek alázni az ilyen pasikat?
dec. 10. 07:36
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Nem szoktam alázni senkit, de volt már, hogy alig éreztem, de nem a hossza miatt. Nekem már 14-15 cm is elég. Az volt a gond, hogy vékony volt, s engem sajnos a vastag farok tud igazán ingerelni, kitölteni. Nyilván ilyenkor nem közltem ezt vele, mert nem tehet róla.
dec. 10. 07:50
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Én nem mondtam, nem akartam megbántani. Sokáig fel se állt neki, először betette lankadtan, hogy ne vegyem észre, hogy nem áll. Semmit nem éreztem, azt hittem ilyen amikor áll neki. Sokadik alkalommal sikerült mereven megdugnia, de azt is alig éreztem. Ránézésre se volt túl nagy és soványnak láttam, pedig nem vagyok nagy párti. Utána arra is gondoltam, hátha én tágultam ki, mivel évekig előtte nem szexeltem, nem tudtam mennyire változhattam ott. Azóta voltam nagy méretével, biztos vagyok benne, hogy nem tágultam ki, mert rettenetesen kellemetlen, szoros volt egész aktus alatt. Ha annyira ki lennék tágulva, vele élveztem volna.
dec. 10. 07:54
 9/12 anonim ***** válasza:
34%
Jobb ha nem is közösülnek. A természetes szelekció amolyan torz formában,de végzi ám a dolgát, főleg a modern világban. Ritka akinek a farka, meg a pénztárcája is elég vastag. Kicsit sajnálom szerencsétleneket, milyen elszabadult igényeknek kell megfelelni a mai világban.
dec. 10. 08:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
8, a tágulás genetika. Attól pedig végképp nem tágulsz ki, hogy évekig nem szexelsz. Biosz.
dec. 10. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!