Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok sokszor volt olyan hogy hiába nyomta be tövig , nem éreztétek rendesen, a péniszét, még akkor is nehezen ha összeszorítottátok a hüvelyeteket?Mit mondtatok neki?Megmondtátok a szemébe hogy kisfarkú?Durván mondtátok meg?
Figyelt kérdés
dec. 10. 05:12
11/12 anonim válasza:
#10 Valóban nem tágul ki, de lazul a hüvelyfal. Én megtapasztaltam. Évekig nem szexeltem, majd az exemmel szexkapcsolatba kerültem, de hiába volt vastag farka, alig éreztük egymast. Hónapok utan lett jobb rendszeres szex mellett. A szex edzi a húvelyt. Azóta már átlagos vastagságúval is voltam, de imádta a puncim.
12/12 anonim válasza:
Én inkább a terhesség következményének gondoltam,hogy kitágultam, mert szerintem lejjebb szállt a méhem, azóta van enyhe inkontinencia tüsszentésre és logikusnak tűnt, ha leszállt, ki is tágíthatott. Szülés után nem sok szexre volt energiánk, tény, hogy nem éreztem magam tágabbnak, aztán megromlott a házasság és nagyon sok évig nem szexeltem senkivel. Amikor igen, akkor pedig rájöttem, milyen tapasztalatlan vagyok, sajnos nem találtam olyat, akivel igazán jó lenne, így aztán többféle partner többféle mérettel és meglepődtem, mennyire más mindenkivel és kerestem magamban is az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!