Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mást is ért már kellemetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is ért már kellemetlen beszólás vagy megjegyzés A korulmetélt farka miatt?

Figyelt kérdés
Kb. Fél éve összejottem egy lánnyal, az elején még csak sötétben kezimunkázott, úgy próbálta huzogazni mintha lenne rajta bőr, aztán megnézte, és kerdőre vont, hogy miért nem szóltam előre..

ma 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj nincs vele szerintem

N

ma 13:08
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem, téged se a farkad miatt ért, hanem mert gyökér voltál és hagytad kínlódni
ma 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sohasem, nyilván kissebb a húzogatási hely.
ma 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerinted beszólt akkor offold ennyi. A nők többségét nem fogja érdekelni, dugni tudj rendesen.
ma 13:38
 5/8 anonim válasza:
100%
Nekem is körülmetelt de igazán nem volt ra panasz eddig
ma 13:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Azóta már rég vége, persze kiderült, hogy nagyon nem jön be neki az ilyen..
ma 13:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Jó, akkor így jártál. Na ennyi előnye legalább van ismerkedés alatt a képcseréknek. #2 vagyok, és férfi
ma 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Negatív megjegyzés? Valahány nővel voltam mindegyik odavolt azért, hogy metélt voltam... szopni is jobban szerették, a kefélési időt addig tudom húzni amíg akarom. Egy idióta a csaj, dobjad és kész, hidd el, a nők többsége odavan ha a férfinak metélt farka van.
ma 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!