Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy heresérülés után az orvos...

Egy heresérülés után az orvos szerint egy pár hétig nem szabad elélveznem. Szex lehet, de ejakuláció és orgazmus nélkül. Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés

ma 13:13
 1/8 StevenUp ***** válasza:
76%

Nem.

Vagy a közösüléstől tiltanak el, vagy nem tiltanak el.

ma 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Ilyet nem hallottam
ma 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
Most akkor leszarod amit az orvos mondott és majd itt egy két recska gyerektől várod a választ??
ma 13:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Ilyet orvos biztosan nem mondott.
ma 13:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is tartom, hogy ilyet nem mond orvos, főleg hogy alapvetően kb mindenki ismeri a ,,vőlegénybetegséget". Szóval a kitalált kérdést szerintem jelentem is
ma 17:16
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

5 ös,milyen érdeked fűződik a jelentéshez?

Ezzel csak magadat járatod le .

ma 17:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk hogy az adminok töröljék a kérdést, illetve a kérdezőnek se legyen kedve kitalált kérdésekkel bombázni a férfi egészség kategóriát, csak azért mert unatkozik.

Ha pedig ez számodra lejáratást jelent, akkor elég kis mértékű intelligenciával rendelkezel.

ma 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Javasolnám a jelentgetőknek, hogy a saját alulméretezett hímtagjukkal kezdjenek játszadozni önkéntes rendőrösködés helyett.
ma 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!