Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen női orgazmus és miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen női orgazmus és miért ilyen ízű?

Figyelt kérdés

Eddig sosem volt hogy három felé módon tudjak elemezni, de párommal annyira passzolunk hogy teljesen el tudom magam engedni.

Most az új mod, ahogy percek alatt el tudok élvezni az az, hogy ujjaz engem, közben én egy vibrátorral játszom magammal. Nem is a csiklómnál, inkább bőven lejjebb.

Hüvelyi orgazmusom is szokott lenni, de olyan mintha ez is az lenne. Nem egészen a csiklóm izgalom közben és más érzés maga az élvezet is.

Íze: eléggé édeskés. Ez mitől lehet? Nem doétázom, bár próbálok oda figyelni hogy mit eszem. Nem dohányzom, sportolok.

Én 25N, ő 22F

dec. 13. 14:43
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Csinálj belőle szörpöt!
dec. 13. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Mert kóstolod? 🫨
dec. 13. 14:50
 3/8 A kérdező kommentje:

1. Az nehéz lenne..

2. Igen, párom ujja által. :)

Érdekes, számára eléggé édes és sosem érzett még ilyet.

dec. 13. 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Volt párom citromos vizet ivott általában. Mikor nyaltam enyhe citrom íze volt. Olyan ételt italt fogyasztasz amit akkor lehet érezni mikor nyalnak, nedves vagy.
dec. 13. 14:54
 5/8 A kérdező kommentje:

4. De ez valtozo, zöldséget és húst is szoktam, plusz mostanában sok kakaót. 😩

De úgy tudom, attól épp hogy nem leszek édes. Cukrot nem eszem, általában minimálisat, próbálok édesítőt és mézet hasznalni pl a reggeli zabomhoz.

dec. 13. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Ahogy etkezel olyan az ízed!
dec. 13. 14:58
 7/8 A kérdező kommentje:

6. De mitől lesz édes? 🥹

Nem hinném hogy napi 5g akácméz (kiskanál) olyan sorsdonto lenne..

dec. 13. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:
45%
pisi ízű
dec. 15. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!