Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen női orgazmus és miért ilyen ízű?
Eddig sosem volt hogy három felé módon tudjak elemezni, de párommal annyira passzolunk hogy teljesen el tudom magam engedni.
Most az új mod, ahogy percek alatt el tudok élvezni az az, hogy ujjaz engem, közben én egy vibrátorral játszom magammal. Nem is a csiklómnál, inkább bőven lejjebb.
Hüvelyi orgazmusom is szokott lenni, de olyan mintha ez is az lenne. Nem egészen a csiklóm izgalom közben és más érzés maga az élvezet is.
Íze: eléggé édeskés. Ez mitől lehet? Nem doétázom, bár próbálok oda figyelni hogy mit eszem. Nem dohányzom, sportolok.
Én 25N, ő 22F
1. Az nehéz lenne..
2. Igen, párom ujja által. :)
Érdekes, számára eléggé édes és sosem érzett még ilyet.
4. De ez valtozo, zöldséget és húst is szoktam, plusz mostanában sok kakaót. 😩
De úgy tudom, attól épp hogy nem leszek édes. Cukrot nem eszem, általában minimálisat, próbálok édesítőt és mézet hasznalni pl a reggeli zabomhoz.
6. De mitől lesz édes? 🥹
Nem hinném hogy napi 5g akácméz (kiskanál) olyan sorsdonto lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!