Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női orgazmus kiváltására van valami gyógyszer, vagy bármilyen megoldás?
Sziasztok!
Nő ismerősömet nagyon bántja (megértem), hogy nincs orgazmusa, szerinte lehet soha sem is volt. Skizofrén, bipoláris zavar, antiszociális, szed egy rakás gyógyszert, ha jól emlékszem, ezek pont a dopamin, szerotonin szabályozásba nyúlnak bele, ami meg az orgazmushoz kell, ha jól tudom. Mondtam szerintem emiatt ezt nem lehet gyógyszerrel sőt lehet sehogy sem kezelni, de azért megkérdezem van erre megoldás vagy reménytelen?
Esetleg küzd valaki hasonló betegséggel és talált megoldást?
Csak partnerrel nincs, vagy egyedül sem?
Igazából a saját testének felfedezése lenne elsődleges. Így önkielégítés közben felfedezni, hogy kellemes és nem görcsösen az orgazmust kergetni.
Lehet testi oka is, de az alapján, amit leírtál nála a lelki dolgok okozzák.
1-es vagyok megint. Hát ez nehéz kérdés. De hiába a sok testi gát, attól még lehet lelki oka.
Ha nem írtad volna a rakás gyógyszert, azt mondanám, igyon egy kis alkoholt, ami talán oldaná a gátlásokat és akár segíthetne.
Így inkább nem írom, viszont van rá esély, hogy egyes gyógyszereknek is lehet libidó csökkentő mellékhatása.
"ha maga csinálja, akkor sem érez semmit"
Itt te már labdába se rúgsz. Meg igazából senki sem. Nem akarok bunkó lenni, de én ilyen nővel nem szexelnék, mert borítékolható a kudarc. Azt még kb sejtem te miért szexeltél vele, de hogy ő miért feküdt le veled, az a legfőbb kérdés.
Le van szedálva mint állat. Esetleg a másik személyisége ha épp előjön, akkor vele lehet próbálkozni. És nem viccből mondom, a disszociatív személyiségzavarban ténylegesen más-más személyiségek vannak
Hetero férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!