Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a fogamzásgátló szedése előtt vékonyabb volt az arcom,azóta pedig kicsit kerekebb lett a pofim?Ez lehet a gyógyszertől?Meg hogy jobban kívánja valaki a szexet?
Csak 1-2 kilót szedtem fel,az alkatomon nem látszik szerencsére de az arcom kicsit kerekebb lett mint a gyógyszer szedése előtt,ez normális?Lehet a fog.gátlótól?
A szexet előtte is kívántam de úgy érzem mióta szedem a gyógyszert valahogy sokkal gyakrabban igénylem,ez lehetséges?
Mivel az étvágyat is nagyban meg tudja növelni a fogamzásgátló így lehet. Önmagában a gyógyszertől nem hízol, de ha nem figyelsz és sokat eszel attól igen.
Emlékszem amikor én szedtem ilyet nekem is felszaladt vagy négy kiló. Volt hogy vagy háromszor repetáztam ebédnél holott előtte nem voltam nagy étvágyú. Pár hét alatt fel is ment a súlyom 50-ről 54 kilóra. Aztán elkezdtem figyelni az étkezésre és akkor lement ez a felesleg, de az akkori képeken nekem is nagyon kerek a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!