Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáljak valami gyógyszert/nyugtatót bevenni előtte?
19 éves vagyok és még szűz. Lassan három hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, aki egy évvel fiatalabb, és 15 éves kora óta már két sráccal is volt. Elég jelentős a tapasztalat különbség, és ez nagyon frusztrál. Főleg, hogy ő már szeretné, én meg csak egy szerencsétlenség vagyok, mert már két alkalommal is miattam hiúsult meg. Első alkalommal, mikor csókolózás közben nadrágon keresztül megfogta, én valahogy bepánikoltam és valami mondvacsinált okkal hirtelen leléptem. Szerintem ő is tudja, hogy akkor megijedtem, de nem tette szóvá. Második alkalommal remekül kezdődött, romantikus is volt meg minden, viszonylag laza/nyugodt is voltam, aztán mikor oda jutottunk, hogy gumit húzzak akkor összeomlott a rendszer. A nadrágban még beton volt, aztán ahogy levettem puff... Sehogy sem sikerült felállítani, aztán végül megint valami mondvacsinált okkal elkullogtam. Nagyon-nagyon gáz sztori, végtelenül hülyén érzem magam, őszintén nem értem, hogy miért van még velem. Mindezek után óriási a stressz rajtam, hogy harmadjára is elbénázok valamit, és az lesz az utolsó esélyem.
Egyébként az élet más területein büszke is voltam magamra, hogy mindig milyen higgadt voltam. Semmilyen vizsgán, érettségin, jogsinál sem izgultam egyáltalán.
Ezért nem kell olyan lánnyal lenni akin már át ment a fél város.
Egy szűz, aranyos, kicsit prűd elsőnek lány az igazi. Attól nincs jobb. Olyan kell akinek nem voltak fiújai. Egy ártatlan angyal.
Próbálj ne agyalni ezen ennyit.
Ha tapasztaltabb srác kellene neki, nem veled lenne.
És ezen úgy is át kell esned neked is, másnak sem volt könnyebb hidd el.
Vedd lazábbra mert az első pár szex se valószinű, hogy úgy fog sikerülni mint ahogy elképzelted előre..
De hát ilyen ez. Ne stresszelj rajta.
Hát ha a lány nem szed gyógyszert, ne próbálja meg gumi nélkül.
Meg szerintem el se jutottak ideáig, ez nem gumitól van, hanem a stressztől. És minél több kudarc van, annál jobban fog stresszelni. Valahogy ezt kellene leküzdeni, nincs itt más baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!