Szerintetek okoskodjak az orvosnak? Próbáljak kérni tőle magasabb adagot? Pajzsmirigy alulműködés
Köszönöm szépen a válaszokat, segítséget.
#4 Én egy szóval nem írtam, hogy tájékozottabb vagyok. Egyébként azokon az oldalakon is írják, hogy mennyinek kell lenni terhesség alatt a TSH-nak, amit maga az endokrinológus ajánlott, illetve azokon is, amit a nőgyógyász ajánlott olvasni, tájékozódni. De tény és való, hogy rengeteg külföldi kutatást is elolvastam, és érdekes módon mindenhol ugyanazt írják. De ettől nem lettem még véletlenül sem endokrinológus, a tudásom sincs az övé nyomában sem. Azért járok hozzá. De pl. legutóbb mikor felhívtam még az időpontom előtt, hogy szerintem magas, szedhetek 3-at 2,5 helyett?, azt mondta rendben, nyugodtan. Azért én érzem, hogy mi történik a testemmel, nemde?Már az eredmény előtt tudtam, hogy nem jó lesz, mert minden nap elkezdett szorulni újra a torkom, főleg esténként igencsak kellemetlen volt. De természetesen, ha azt mondja, hogy figyelj, 4-es érték tényleg nem vészes, nem adnék neked több gyógyszert, akkor azt is teljesen elfogadom. De szerintem érthető a kétségem, mikor mindenütt az írja le kell vinni a TSH-t, az enyém meg terhesen határérték mondhatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!