Pajzsmirigy alulműködésre Letroxot kaptam.Kinek sikerült teherbe esnie miutàn elkezdte szedni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 17:13
1/25 anonim válasza:
Nekem, amint 2 alá vitte az értéket, első hónapban. :) Sajnos az orvosom nagyon pici mennyiséggel kezdte az adagolást, de amint megtaláltuk a jó mennyiséget, még abban a ciklusban sikerült a baba. Sok sikert!
2/25 anonim válasza:
2 gyerekem is van (az első 6 hónap próbálkozás után, a második egyből összejött). Ha sikerül beállítani, akkor ugyanolyan esélyed van, mintha gyógyszer nélkül lennének jók az értékeid. Sok sikert kívánok!
3/25 A kérdező kommentje:
Ez szuper!Nagyon gratulálok a babához!:-)
Nekem a 4,4-es TSH-t igyekszünk 2 alá vinni.2 hete kezdtem el a pótlást.
Viszont képzeld,hogy a ciklus 11.napján már jelzett a digitális ovu teszt,hogy itt az ideje együttlétnek:-)
Pedig nekem inkább a 14.,15.napon szokott lenni az ovuláció.
Kíváncsi leszek hogyan alakul a decemberi hónap.
2021. nov. 26. 23:12
4/25 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es!Nagyon köszönöm a biztatást!
2021. nov. 26. 23:13
5/25 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok mindketten,köszönöm,hogy írtatok!
2021. nov. 26. 23:14
6/25 anonim válasza:
9 hónap kellett, plusz T3 pótlásra is szükség volt.
7/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek,hogy a TSH értékem 3 hèt alatt lement 0,7-re a 4,4-ről😀
Pènteken megyek kontrollra az endokrinologushoz,remélem azt mondja majd,hogy jó úton haladok.
2021. dec. 6. 20:15
9/25 anonim válasza:
Nagyon örülök! :) Mostmár bármikor jöhet a babóca, szurkolok.
10/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon aranyosak vagytok!Beszàmolok majd a pénteki konzultációról is!
2021. dec. 7. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!