Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van akit nagyon izgat a sperma? Ha igen, mit szerettek benne leginkább?
Figyelt kérdés
dec. 13. 11:45
1/10 anonim válasza:
engem. Nagyon izgi látni vagy érezni ahogy spriccel.
Igazából ez a legizgibb dolog pasikkal, minden mást amit szeretek csajjal is lehet :P
2/10 anonim válasza:
A nők nagy részét teljesen hidegen hagyja.
Nekem viszont a szex lényegi része ez. Nem tudom miért, egyszerűen kívánom. Sok sperma, spriccel, érzem a bőrömön, hasamon, nyakamon, számba, punciba...
Lehet, hogy ez defekt nálam, de ez van.
21/N
3/10 A kérdező kommentje:
2-es, lehet neked írni? Kérdeznék a témával kapcsolatban.
dec. 13. 13:16
4/10 anonim válasza:
Hát, ha gondolod irj persze!
Nagyon udvarias dolog megkérdezni ezt, eddig nem találkoztam ilyennel :)
5/10 anonim válasza:
Engem is nagyon izgat. Már az első alkalomtól fogva, nálam sose volt undor tárgya. Természetes és a férfi élvezetéhez tartozik. Imádom mikor elélvez a párom. Szeretem érezni a spermáját nagyon nagyon izgató számomra. Leginkább emiatt a számba szeretem ha élvez, de puncimban és popsimban is imádom.
6/10 anonim válasza:
A sperma, mint anyag, önmagában nem izgat nagyon, de az iszonyúan beindít, ha látom, érzem, ahogy a párom elélvez, és ennek persze velejárója a sperma is.
7/10 anonim válasza:
#2!
Baszunk egy hatalmasat? Van bőven spermám bőven.
8/10 anonim válasza:
#7!
Ha fiatal, sportos, jóképű vagy és bírod a tempot az ágyban, miért ne?
10/10 anonim válasza:
Írjál te!
Meg én könyörogjek a farkadert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!