Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt olyan veletek, mintha orgazmus lenne, de nem az volt?
A barátommal néha elérjük azt, hogy ejakuláljon, de ne menjen el. Ízre, mennyiségre, kinézetre rendes sperma, viszont nem "megy el", az érzés nem teljes (viszont nagyon jó, azt mondja olyan mint egy mini orgazmus), és lehet ugyanúgy folytatni mindent, nem konyul le, nem megy el a kedve. És utána képes rendes élvezésre is.
Edging-el tudjuk általában ezt elérni, és ha nem állok meg időben, akkor valódit élvez. Tehát direkt úgy kell csinálni, és nem véletlenül sikerül így.
Volt, hogy 3 ilyen "kamu élvezése" volt és a végén 1 igazi.
Tudja valaki, hogy ez milyen jelenség?
Van ilyen! Én pl. önkielégítésnél rendszeresen csinálom! Szerintem fergeteges érzés! Ráadásul, mióta ezt aktívan csinálom magammal, azóta sokkal tovább bírom párommal is a szexet és vele is be tudjuk vetni ugyan ezt az együttléteinkbe :) Viszont furcsa, hogy nekem alapból sok jön a végén, de ilyenkor, amikor már tényleg elélvezek, akkor úgy tör ki szinte, mint egy gejzír.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!