Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Volt olyan veletek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Volt olyan veletek, mintha orgazmus lenne, de nem az volt?

Figyelt kérdés

A barátommal néha elérjük azt, hogy ejakuláljon, de ne menjen el. Ízre, mennyiségre, kinézetre rendes sperma, viszont nem "megy el", az érzés nem teljes (viszont nagyon jó, azt mondja olyan mint egy mini orgazmus), és lehet ugyanúgy folytatni mindent, nem konyul le, nem megy el a kedve. És utána képes rendes élvezésre is.

Edging-el tudjuk általában ezt elérni, és ha nem állok meg időben, akkor valódit élvez. Tehát direkt úgy kell csinálni, és nem véletlenül sikerül így.

Volt, hogy 3 ilyen "kamu élvezése" volt és a végén 1 igazi.

Tudja valaki, hogy ez milyen jelenség?

dec. 11. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Volt igen, elkezdett kijönni a sperma de időben visszafogtam, így kicsi kijött belőle, de ugyanúgy tudtam folytatni. Azért volt jó mert akkor éppen annyira élveztem az egészet, hogy nem akartam még elélvezni, ezért fogtam vissza
dec. 11. 19:18
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Van ilyen! Én pl. önkielégítésnél rendszeresen csinálom! Szerintem fergeteges érzés! Ráadásul, mióta ezt aktívan csinálom magammal, azóta sokkal tovább bírom párommal is a szexet és vele is be tudjuk vetni ugyan ezt az együttléteinkbe :) Viszont furcsa, hogy nekem alapból sok jön a végén, de ilyenkor, amikor már tényleg elélvezek, akkor úgy tör ki szinte, mint egy gejzír.

32F

dec. 11. 19:23
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
Igen, ha dildózom magam folyamatosan jön a cucc
dec. 11. 19:23
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Van ilyen. Én is szoktam így. amikor már majdnem elélvezek abbahagyom és olyankor nem jön ki a cucc, vagy csak egészen kevés. közben lüktet is a farkam párszor, mint amikor rendesen elélvezek, tehát le-fel mozog magától
dec. 11. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Nekem egyszer volt ilyen vagy valami hasonló legalábbis amikor vertem. Egész nap egy csajjal voltam, első talink volt, egész nap állt a farkam, de nem történt köztünk semmi. Este amikor hazaértem elkezdtem kiverni, de még mielőtt elélveztem volna több adagban spricceltem valamit. Az orgazmus csak pár perc múlva következett be, akkor élveztem ugyanúgy mint bármikor máskor.
dec. 11. 19:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ide linkelte valaki a Mantak Chia: A multiorgazmusos férfi című könyvet. Először ment is, de akkor egyáltalán nem, vagy alig volt ondóm. első alkalommal 3 x 20 perc után, úgy hogy 20 percenként tízet pihentem, semmi. Csak a második óra után, zsinórban jöttek az orgazmusok. Utána jött a meglepetés. Másnapra zéró merevedés. Ami csak a 3. nap után jött helyre. Most meg már van elég ondóm, és nem is tudom visszatartani. Nem tudom, a fogyás, a mozgás, a sok fokhagyma és cink fogyasztás miatt-e, de van lé, annyi, hogy beterít... Nem tudom többé visszatartani. Azért, mert már túl öreg vagyok hozzá? 67 /F
dec. 11. 20:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Lingam masszázson voltam és akkor "lebegtetett" meg a masszőr, tök érdekes hogy érezte tudta hogy ott vagyok a határon és akkor nem élveztetett el.
dec. 11. 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen én is szoktam. Amikor érzem, hogy majdnem elmegyek abbahagyom és olyankor csak egészen kevés jön. Ez után kb 10-15mp pihi és ez több percet is hozzá tud tenni. Csak még nem mindig találom el ezt a pontot mert itt nagyon pontosnak kell lenni. Ha korán abbahagyod nem lesz meg, ha túl későn már elmész.
dec. 12. 10:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha abbahagyod, akkor nincsen orgazmus, ha nem hagyod abba, akkor meg jön a lé. De milyen is az a száraz orgazmus, amiről a taoista kínaiak, és a tantrikus jóga követői leírnak? Utána meg keringetni kellene a "chi" -t a testemben,ez már nekem nagyon kínaiul van. Európai ember nem tudja ezt megtanulni.
dec. 12. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!