Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, milyen érzés mikor a barátnőtöknek először van veletek orgazmusa?
Hanyadik alkalommal sikerült? Milyen volt? Hogy sikerült elérni?
Nekem még nem sikerült, bár kevés olyan dolog történt d.gáson kívül amitől lehetett volna. Valamint a barátom szereti ha nyögök, de nem jön magától, ezért figyelnem kell erre, és hogy rászorítsak, ami tök jól megy amúgy, csak egy idő után picit elfáradok, meg ilyenek, és egyszerűen a közelében sem járok orgazmus érzetnek.
20L (Tényleg csaj vagyok, mielőtt azt hinnétek erre fogom verni)
Fogadj meg egy tanácsot: NE erőltesd!!!
Orgazmus mint pillangó a réten, ha kézzel-lábbal hadonászva kergeted akkor elreppen, ha csak gyönyörködsz a reptében akkor előbb-utóbb a te virágodra is alábbszáll.
Az orgazmus nem valami mindenképpen elérendő cél, hanem egy gyönyörforrás ami az együttlét alatt majd jön (ha elengeded magad ÉS odafigyel rád a partnered).
Az első alkalommal összejött és szuper érzés volt! -én akkor vagyok nyugodt, ha a párom elélvezett már. Sajnos, azóta eltelt 12 év, született két gyerek és bár kipróbáltunk már sok mindent, amivel feldobhatnánk a szexuális életünk, az ő libidója lecsökkent és egyre nehezebben is jut el az orgazmusig. Ez pedig egy idő után bántani kezdett, mert magamban kerestem a hibát.
Akárcsak a szerelem, úgy a kémia is múlandó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!