Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki szokott még úgy önkielé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki szokott még úgy önkielégíteni, hogy mielőtt eldurranna, picit megáll, majd folytatja?

Figyelt kérdés
Ritkán maszturbálok, de olyankor szinte mindig így csinálom. Akár több órán át elhúzom így. Eszméletlen ilyenkor a vége. :)

ma 09:55
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Ezt hívják edging-nek, sokan szeretik :)
ma 10:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy ez az edging, de sokan nem tudják, ezért írtam körbe. :)
ma 10:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Valódi neve nyújtott orgazmus, amivel lehet a gyorstüzelés ellen dolgozni, de te már túl tolod, ami már most orgazmus képtelenséget idéz elő, egy normál idejű, valós szeretkezés alatt!
ma 10:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Van amikor napokig húzom. 😃 A végén egy hatalmas nagy durranás a vége
ma 10:09
 5/10 anonim ***** válasza:
63%

#3 Miért idézne elő orgazmus képtelenséget? Ez valami nőklapja cikk egyik hatalmas tanulsága?

Nem okoz anorgazmiát, ne aggódjon senki.

ma 10:12
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Én is szoktam így maszturbálni.

Sőt,a végén addig engedem,amíg érzem,hogy megindul a sperma,majd itt megállok.Kijön egy jó adag,majd folytatom.3-4 szer tudom megismételni.A 4.-nél már nem tartom vissza.A végeredmény nagyon sok sperma.Szerintem teljesen kiürülök.

41f.

ma 10:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért, valaki nem így szokott?
ma 11:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Van aki gyorsan kiveri, oszt’ cső.
ma 11:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Egészségére, nem tudja mi a jó…
ma 11:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Így van :)
ma 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!