Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Buktatok már le anyukátok előtt maszturbálás közben úgy,hogy pont akkor nyitott rátok,amikor elélveztetek,és meglátta,ahogy"spricceltek"?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg elfelejtettétek kidobni a spermás zsepit,és anyukátok belenyúlt?Ha volt ilyen,mit reagált rá?dec. 6. 09:17
4/14 anonim válasza:
Volt nekem is hasonló,ha nem is pont így
5/14 anonim válasza:
Én a bátyámhoz léptem be, amikor repült neki.
Nem. Nem lett köztünk semmi...
6/14 anonim válasza:
Szerencsére soha. A rá élvezett bugyijait is mindig legalulra dugtam a szennyeskosárban.😁
7/14 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen, egyszerűen már nem tudtam vissza tartani, éppen akkor nyitott be, végig nézte le esett állal körbelül, és csak annyit mondott az igen, aztán megfordult és kiment 😅
8/14 kisördög1 válasza:
7: ezek szerint tetszett neki a műsor :)
10/14 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen de akkor kb 14 éves voltam nagyon ciki volt amúgy többször rajta kapott de élvezés közben csak akkor 25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!