Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiábrándító, hogy minden szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító, hogy minden szex előtt közvetlenül le akarok zuhanyozni?

Figyelt kérdés
Kellemetlennek érezném máshogy egyszerűen, nem akarom hogy minimálisan érezhető legyen a testszag, vagy rossz szagom legyen odalent. 21/L.

dec. 20. 18:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én ugyan így vagyok vele szeretek szex előtt fürdeni nem bírom saját magamat koszosan elviselni .

f

dec. 20. 20:19
 12/22 mikeXxX ***** válasza:
Ha nem épp a természetben vagy autóban esek neki valakinek akkor nálam is alap dolog hogy előtte zuhanyzok és mivel eddig nem volt rá panasz így azt gondolom nem probléma ez. 45f
dec. 20. 23:31
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként nekem igen. A barátnőm is pont ilyen, csak frissen zuhanyozva hajlandó a puncija közelébe engedni. Sokszor volt már, hogy napközben felizgultunk egymásra, ő is nedves, nekem is feláll, és mire nekilátnánk, kiszalad zuhanyozni. Ez éppen elég, hogy kizökkentsen, és elmúljon a pillanat varázsa. De este is ugyanez, viszonylag későn zuhanyzás, csak utána lehet szex. Aztán mindig ugyanazok a megszokott körülmények, stb, már okozott problémát számomra, hogy nem tudtam felizgulni.
dec. 21. 06:14
 14/22 A kérdező kommentje:
#13 Ilyesmire gondoltam, igen, hogy ezért kiábrándító lehet...
dec. 21. 09:09
 15/22 anonim ***** válasza:
Amellett, hogy a tisztaság alapvető kellene legyen szex előt, azért van az a szint, amikor már túlzásba viszi valaki és tényleg az ellenkező jét váltja ki, magyarul megöli a vágyat. Szóval itt is meg kell találni az egészséges egyensúlyt, ami általában szituációfüggő.
dec. 21. 09:18
 16/22 anonim ***** válasza:
mi értelme annak ha lezuhanyzotok utána kinyal tiszta büdös nyál leszel vagy beléd is élvez spermás leszel akkor fél óra múlva megint zuhanyzool? ennyi macerával jár a szex az borzalmas
dec. 21. 12:17
 17/22 anonim ***** válasza:

"#13 Ilyesmire gondoltam, igen, hogy ezért kiábrándító lehet..."

Igen, az. Ami fura, hogy csak ő akar mindig tiszta lenni, ha én pl egy hosszú nyári nap után hazaérek, és mondjuk meglep egy orállal (mert szokott azért, és ez nagyon jó), nem várja el, sőt, nem is engedi hogy megmosakodjak, hanem minden gond nélkül izgat szájjal.

dec. 21. 12:54
 18/22 anonim ***** válasza:
Én férfiként is törekszem arra hogy én is, partnerem is friss legyen. Nekem is önbizalmat ad ha tudom sehol nincs kellemetlen illatom. És én sem szeretném máson érezni. Ennyi..
dec. 21. 18:11
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

A 13-assal értek egyet.

Ha most munka után vagyunk, csak reggel volt zuhany, engem egyáltalán nem zavar. Sőt, akivel nagyon ment a kémia, annak még az izzadságszaga is felizgatott.

Kifejezetten megtöri nálam az eseményeket, ha a lány pont akkor rohanna ki, amikor már felrobbanunk és kezdenénk.

Szóval, hacsak nem disznóólat pucoltunk egész nap és tényleg szarszagúak vagyunk, engem nem zavar, hogy a lány nem frissen tusolt le. Sőt, az is izgató valahol, hogy neki is van annyi önbizalma, hogy őt se idegesíti, hanem partner a dologban.

dec. 23. 02:40
 20/22 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kiábrándító!

Fürödjetek együtt! Az viszont nagyon izgató tud lenni! F.

dec. 23. 04:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!