Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy bírják a férfiak egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírják a férfiak egy része 5-10 percnèl tovább?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem az ilyen férfiakat akik hosszabb ideig bírják az aktust, hát egyszerűen ha egy nőbe behatolok akkor annyira így ingerli a szerszámomat hogy egyszerűen jön
tegnap 12:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%

Akaraterő, önzetlenség, motiváltság, önfegyelem.

Ezek kellenek. A gyakorlás se árt, de hiabavaló, ha nem vagy motivált belsőleg. Akkor ugyan úgy béna magmömléses maradsz.

(Férfi vagyok, tudom miről beszélek!)

tegnap 12:13
 2/22 anonim ***** válasza:
66%
Önkontrollal, nemhogy 5-10 perc, de ha tudsz kontrollt tartani akkor simán megy 1 óráig is, de el tudsz durranni 2 perc alatt is.
tegnap 12:18
 3/22 anonim ***** válasza:
43%

#2 azért az egy óra nem csak értelmetlen és kimerítő, hanem kb. elérhetetlen.

Ha pasi lennél tudnád, hogy idővel elérzéketlenedik az ember pöcse, aztán a fáradtságtól és a gyengülő stimulus miatt már nem is tudsz elélvezni.

#1 voltam

tegnap 12:23
 4/22 anonim ***** válasza:
47%

Az életkor is számít. 20 évesen én is nagyon hamar elmentem.

Most 45 vagyok, sokkal tovább bírom.

Te hány éves vagy kedves kérdező?

tegnap 12:32
 5/22 anonim ***** válasza:
39%

#4 19 évesen első szexet tovább bírtam mint az agyonreklámozott gumióvszer. 40 perc körül szakadt ki. Sőt, fiatalon volt hogy nem tudtam elélvezni.

Most 30 fölött csak akkor fordul elő, ha átesem a holtponton.

(első)

tegnap 12:36
 6/22 anonim ***** válasza:
51%
Minél közömbösebb a partner, annál hosszabb a robbanásig eltelő idő.
tegnap 12:36
 7/22 anonim ***** válasza:
39%
Amikor el jön az a perc mikor a párom azt nyögi, hogy apuci most már magaddal foglalkozz légyszíves. Na akkor pont elég az aktus ideje.
tegnap 12:37
 8/22 anonim ***** válasza:
23%
Gyakorolni kell.
tegnap 12:40
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Nehezen. De én azzal dicsekedhetem, hogy egyszer 1 perc volt, máskor 20. Ugyanaz az ember. Erősen pszichés eredetű a dolog, mint a bipoláris zavar. Frontérzékenység, hangulat, minden befolyásolja. Nem kis akaraterő kell,hogy leállj, és újra kezdd, ha már elmúlt. Azután 40 felett már nincsen többé gyorstüzelés. Ebben reménykedhetsz.
tegnap 12:43
 10/22 A kérdező kommentje:
9. 40 vagyok....
tegnap 13:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!