Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírják a férfiak egy része 5-10 percnèl tovább?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem az ilyen férfiakat akik hosszabb ideig bírják az aktust, hát egyszerűen ha egy nőbe behatolok akkor annyira így ingerli a szerszámomat hogy egyszerűen jöntegnap 12:11
11/22 anonim válasza:
Nem tudom miért nekem mindig is nehezen ment és ez nem jó.Általában vagy átesek a holtponton bizonyos idő után vagy elfáradok vagy már kellemetlen a párom számára.
12/22 anonim válasza:
1,
"akaraterő, önfegyelem"
Ezt azok mondják, akik soha nem élveztek el hamar.
A másik kommentben meg arról beszél valaki, ahogy idősödik, egyre érzéketlen a pénisz.
Már ezzel ellentmond egymásnak. Ha a kor és az érzéketlenségen múlik, akkor miért mondják sokan hogy önfegyelem?
Ha önfegyelmen múlna, akkor mindenkinek felállna idős korában is.
13/22 anonim válasza:
#12 majd gyere vissza összeesküvéselméletezni, ha már túlvagy a szüztelenítésen
14/22 anonim válasza:
13, Te meg tanulhatnál egy kis biológiát! 3 pipás! 😂
15/22 anonim válasza:
13, Ja és még egy dolog.
2 lányom és egy fiam van.
16/22 anonim válasza:
Én tanultam, de sajnos te hiába is tennéd, NULLA szövegértési képességed van. Ki és hol írta azt, hogy
"ahogy idősödik, egyre érzéketlen a pénisz"
17/22 anonim válasza:
16, hagyjuk inkább a magadfajtával amúgy sem lehet bírni
18/22 anonim válasza:
Agykontroll.. na meg az, hogy körülvagyok metélve, elég sokat dob :D
19/22 anonim válasza:
A kérdező mindenkit nullára lepontozott. Én az ilyennek jobb, ha nem is válaszolok.
20/22 anonim válasza:
Midnen pasinak más válik be.Volt pár partnerem, nő vagyok. Talán ami még kimaradt stressz vagy ha a partner taszít kissé az is tudja ezt okozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!