Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító, hogy minden szex előtt közvetlenül le akarok zuhanyozni?
Figyelt kérdés
Kellemetlennek érezném máshogy egyszerűen, nem akarom hogy minimálisan érezhető legyen a testszag, vagy rossz szagom legyen odalent. 21/L.dec. 20. 18:02
2/22 anonim válasza:
Szerintem annyiban lazulhatnál, hogy a néhány órával előtte való fürdés még beleférjen, akkor is teljesen rendben leszel illat ügyileg, ha nincs eü-i problémád.
3/22 anonim válasza:
Nekem is alap a tisztálkodás de minimum a pina meg segg mosás
4/22 anonim válasza:
Tisztítsd meg a hajlataidat egy nedves törlőkendővel, bőven elég ha egyébként nem vagy tényleg koszos (vagy csak előző nap fürödtél)
5/22 anonim válasza:
Szerintem ez eléggé alap. Én évek óta együtt vagyok a párommal, együtt is élünk. Ha itthon vagynk egész nap, akkor pár óra nyilván nem számít. De munka után, vagy ha valami programon voltunk, akkor alap tisztálkodni. Néha együtt is tusolunk.
6/22 anonim válasza:
Én is ilyen nőt keresek, akinek ez alap oda-vissza!
F
7/22 anonim válasza:
Az a kiábrándító, akinek ez nem alap! Öe. Nyilván 2-3 óra még belefér.
8/22 anonim válasza:
Ha csak pisiltem egyszer is a zuhanyozás és a szex között, már akkor is újra megmosom a farkam, nem fekszem be anélkül a csaj mellé az ágyba. Szerintem is alap a tisztálkodás szex előtt.
9/22 anonim válasza:
Nekem nőként lehangoló. Szeretem a pénisz illatát (természetesen ezt nem a több napja mosdatlan szagra értem)
Ráadásul fürdés után órákra oda a punci nedvem.
Szeretem az ápolt természetes illatokat. Még egy ölelésnél is mély levegőt veszek hogy érezzem a bőrnek az illatát.
30n
10/22 anonim válasza:
Szerintem ez egy partnered irányába rendkívül figyelmes gesztus inkább, - mint hogy kínos lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!