Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiábrándító, hogy minden szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító, hogy minden szex előtt közvetlenül le akarok zuhanyozni?

Figyelt kérdés
Kellemetlennek érezném máshogy egyszerűen, nem akarom hogy minimálisan érezhető legyen a testszag, vagy rossz szagom legyen odalent. 21/L.

dec. 20. 18:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
22%
Eléggé.
dec. 20. 18:03
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyiban lazulhatnál, hogy a néhány órával előtte való fürdés még beleférjen, akkor is teljesen rendben leszel illat ügyileg, ha nincs eü-i problémád.
dec. 20. 18:08
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is alap a tisztálkodás de minimum a pina meg segg mosás
dec. 20. 18:09
 4/22 anonim ***** válasza:
15%
Tisztítsd meg a hajlataidat egy nedves törlőkendővel, bőven elég ha egyébként nem vagy tényleg koszos (vagy csak előző nap fürödtél)
dec. 20. 18:23
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez eléggé alap. Én évek óta együtt vagyok a párommal, együtt is élünk. Ha itthon vagynk egész nap, akkor pár óra nyilván nem számít. De munka után, vagy ha valami programon voltunk, akkor alap tisztálkodni. Néha együtt is tusolunk.
dec. 20. 18:29
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen nőt keresek, akinek ez alap oda-vissza!

F

dec. 20. 18:36
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a kiábrándító, akinek ez nem alap! Öe. Nyilván 2-3 óra még belefér.
dec. 20. 18:43
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak pisiltem egyszer is a zuhanyozás és a szex között, már akkor is újra megmosom a farkam, nem fekszem be anélkül a csaj mellé az ágyba. Szerintem is alap a tisztálkodás szex előtt.
dec. 20. 19:02
 9/22 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nőként lehangoló. Szeretem a pénisz illatát (természetesen ezt nem a több napja mosdatlan szagra értem)

Ráadásul fürdés után órákra oda a punci nedvem.

Szeretem az ápolt természetes illatokat. Még egy ölelésnél is mély levegőt veszek hogy érezzem a bőrnek az illatát.

30n

dec. 20. 19:13
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy partnered irányába rendkívül figyelmes gesztus inkább, - mint hogy kínos lenne.
dec. 20. 19:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!