Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy reagáltatok volna erre a helyzetre?
Párom 1.5 hétig odavolt, tegnap este gondoltam meglepem.
Zuhanyzás után mondtam neki, feküdjön be az ágyba.
Felvettem egy vékony bugyit, felülre egy body-t ( külön emiatt vettem).
Amikor bementem, elkezdtem puszilgatni, simigatni a testét mindenhol.
Kb 10 perc után felkelt, bedobott az ágyba és a pasim, aki amugy egy lágyabb szexet kedvelő,egy mozdulattal letépte a ruhát rólam a bugyival együtt.
Már ezen is meglepődtem, de utána, nincs rá jobb szó, megb*szott.
Tényleg ennyire felizgathattam? Normális hogy én ezen ennyire meglepődtem?
Mit reagálnék? Tetszett neked a dolog? Akkor örülj neki és ismételd meg. Nem tetszett? Akkor beszéld meg vele, hogy legközelebb ne így csinálja.
Nem az számít nekünk, vagy másoknak mi a véleménye, hanem hogy NEKTEK bejön-e az adott dolog!
Tehát most az a kérdés, hogy normális e az, hogy a pasiddal dugni akartál, és megdugott?
Igazából most vagy nem ezt akartad kérdezni, vagy dicsekedni jöttél
ma 12:50
Semmi valószínűtlen nincs magában a történetben. A hihetetlen az egészben az, hogy naponta szerintem több ezer nő van kis hazánkban megdugva egy időben és többnyire mindegyik nő boldogan alszik dugás után, kivétel az, aki a kérdést kiirja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!