Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuálisan mi fér bele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuálisan mi fér bele?

Figyelt kérdés
Ha párod nem vevő arra ami téged izgat mi a teendő? Komprokisszum és más vágyak keresése ami őt is izgatja? Sok lemondással jár vagy inkább új kapukat nyit meg?
tegnap 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Mindenképp új lehetőségek.

De am szerintem neg kell beszélni.

Attól függ melyik fél részéről milyen vágyak

tegnap 12:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém nem volt hajlandó soha leszopni sem. Pedig az nem BDSM. Sajnos ilyen az élet.
tegnap 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha el tudod engedni a vágyadat akkor az egy kompromisszum. Ha olyannal vagy akivel meg tudod élni, akkor pedig okos vagy
tegnap 12:37
 4/5 anonim válasza:
100%
Nem tudom, hogy segít-e neked de én is hasonló helyzetben voltam mint a 2-es! Akár hogyan hízelegtem nem akart leszopni! Mikor megkérdeztem az okát mindig az volt a válasz, hogy ő senkiét sem akarja a szájába venni meg cserébe mindent megcsinál az ágyban amit kérek, de ezt ő nem akarja.Ami való igaz volt tényleg rendkívül kreatív élményekben volt részem egy panaszom nem lehet.Nah mit volt mit tenni elkezdtem figyelni sokkal jobban a jelzéseire, hogy az egész együttlét alatt mi az ami neki kimondottan élvezetesebb.Ezeknél elkezdtem az időt csökkenteni meg pózokat változtatni direkt.Aztán ez oda fajult, hogy ráeszmélt arra ,hogy mit akarok és az egyik éjszaka arra ébredtem , hogy mohón teljesíti a vágyam tövig benyelve. Azóta egyikünknek sincs kifogása semmi ellen.
tegnap 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt anno az első exemmel a szopás témánál. Ő bíz senkiét sem.

Aztán volt egy hármasunk egy másik sráccal, aki szétszopatta, és többször is a szájába élvezett.

Aztán már magától csinálta nekem is. 😅

Érdekes ez, mondjuk tudtam, hogy a hármasnál bármi előjöhet amit akár nekem nem enged. Új farok, új élmény,plussz izgalom.

tegnap 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!