Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom 21 hetes terhes és tegnap hatalmasat sz.xeltünk. Úgy beindult egy idő után hogy rá sem ismertem. A terhesség miatt lehetett?
Igen, terhessèg alatt sokkal vérbőbbek és ezáltal érzékenyebbek a nemi szervek, illetve a libidó is sokkal magasabb lehet. De ne lepődj meg ha egyszer gondolni sem tud rá, másnap meg bevadul 😊
Ugyan ez vonatkozik a hangulat ingadozásra. Nagyon sok megértésre és türelemre lesz szüksège most és szülés után is! 😊 Sok sikert és kitartást nektek 😊
Én szintén ilyen voltam.
Terhesség előtt heti 1-2 alkalommal kívántam max.
12-13 het után meg szinte folyamatosan.
Utolsó 2 hetet leszámítva vegig éltünk szexuális életet.
De hogy biztassalak, kb 1.5 hónappal a szülés után újrakezdtük, azóta is heti 3-4x ágybabújunk.
24/N
az én bnőm a nagy fáradtságtól volt extrém csöpögős.. fura mi
egy komoly munkanap után igaz hogy fáradt volt (inkább én intéztem a többit)
de nagyon akarta, és gyakran submissive módon "hagyta" de durván megdugtam és nagyon jó volt 😁 ő is élvezte meg én is
nem tudom van e még ilyen.
úúh na ilyet még nem hallottam
és részletek? mit csinált veled? 😁 ful anonim nyugodtan írd le és még1x átéled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!